A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 25.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Karkötő

7 csakra karkötő, féldrágakövekből, 6mm golyós Termékkód: 495778
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk   |  Licitlista


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 1.499 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: Eladva
2017. Jan. 21. 15:54
Legtöbbet ajánló: ifierzsi (1) starFR.gif
Eladó helye: Veresegyház
Szállítási díj: 430 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (48 ) starY.gif
  Minősítések száma: 49
Pozitív minősítés: 48 (98%)
Semleges minősítés: 1 (2%)

Regisztráció dátuma: 2012.10.28.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Eladó a képen látható, gyönyörű csakra karkötő, mely a 7 csakra színeit hordozza + hegyikristályt, ami feltölti az összes többi követ.

Természetes féldrágkövekből készült,  18,5 - 21 cm, gumis damilra fűzve. Egyedi méret is lehetséges.

A karkötőben található drágakövek (lent részletesen): gránát, karneol, citrin, peridot, kalcedon, füstkvarc, ametiszt, hegyikristály

Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).

A csakrákat harmonizáló drágakövekről úgy tartják jótékonyan hatnak a csakrákra, kiegyensúlyozzák azt.
A test egyes részein, pontosan 7 pontján az energia koncentráltabban áramlik. Ezeket a gerincoszlop mentén elhelyezkedő energiaközpontokat nevezzük szanszkrit szóval csakráknak.
A csakrák szimbólikusan az élet kerekét jelentik és a lótuszvirág szirmaihoz hasonlítják őket. A 7 csakra mindegyike egy szervhez, egy színhez vagy színekhez, bizonyos érzelmekhez, képességekhez és sajátos szimbolikához kapcsolódnak. A test középvonalán helyezkednek el és lentről felfelé haladva egyre magasabb mentális szintet jelképeznek.
A csakrák jelentősége azért óriási, mert a keleti orvosok szerint a test egészséges és harmonikus működéséhez nélkülözhetetlen az energia akadálytalan áramlása a testben és a csakrákban. Az energia elakadása, a felgyülemlett energiatöbblet vagy az energiahiány a test más és más szintjein betegséghez vezethet.

 Gránát:
A gránátok a szervezet gyulladásos folyamatainak és a sebek gyógyulásának elősegítői. A test minden szervét serkentik, az immunrendszerrel egyetemben, ezáltal fokozzák a szervezet ellenállóképességét. Élénkítik a vérkeringést, tisztítják a vért, javítják a vérképet, a vér betegségeit is gyógyítják, méregtelenítő hatásúak. Védenek az érelmeszesedéstől. Lelki síkon élénkítő, erősítő hatásúak. 

Karneol:
Narancssárga, vérvörös színű kalcedon kvarcmódosulat
Gyógyhatás: általános erősítő, alultápláltság, bél, bőr, égési sérülések, emésztés, erek, fogíny, fogínysorvadás, lép, menzesz-fájdalmak, nemiszervek, orrvérzés, reuma, röntgen- és más sugárzások, szemek, tüdő, vesék, vérerek, vérmérgezés, visszerek
Lelki hatás: életöröm, földelés

 A Citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A citrin vonzza  a pénzt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában.

Megteremti a frisseség és biztonság érzését.

Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.

A Peridot a bőr területén hat a pattanásokra, az ekcémára, a herpeszre, a kiütésekre (csalánkiütésre is), a pikkelysömörre, a pigmenthiányos bőrfoltokra, bőringerekre. Feszesebbé teszi a szöveteket. Hatással van a belekre is. Segíti a fehérvértestek képződését, a szervezet méregtelenítését, csökkenti a lázat, optimalizálja az epe működést. A peridot hatással van a csecsemőmirigyre is, ezáltal jótékonyan hat az életerőre és a betegségek utáni lábadozásra. Melankólia, depresszió, negatív gondolatok, szégyenérzet, teljesítménycsökkenés, mániás depresszió, gondok okozta álmatlanság, téves eszmék esetében is hasznos segítség. 

Kalcedon:

Lelki hatásai

A kalcedon korunk legfontosabb gyógyító kristályai közé tartozik. Fejleszti a testvériességet, a jóakaratot, fokozza egy közösség összetartó erejét. A szónoklatok köveként tartják számon.

A kalcedon általános hatásai közé tartozik a könnyedség, nyitottság, barátkozókedv és megértés. Javítja a képességeket, a kommunikációt. Segít felszínre hozni az elfojtott érzéseket. Megtanít, hogyan hallgassuk végig mások gondolatait, ugyanakkor segít a saját gondolatainkat rendezni. Csökkenti az önbizalomhiányt, nyitott és lelkes egyéniséggé tesz.

Fizikai hatásai

A légúti megbetegedéseknél (torokgyulladás, mandulagyulladás, hörghurut), beszédzavaroknál, dadogásnál kiválóan alkalmazható. Erősíti a hangszálakat, így ha rekedtek vagyunk, kapar a torkunk, vagy elment a hangunk használjuk bátran a kalcedon kristályt.

Hatékonyan tisztít, különösen a nyílt sebeket. Csökkenti a szenilitás és az elmebaj tüneteit. Gyógyítja az epehólyagot, a csontokat, a lépet. Megakadályozza az ásványi anyagok lerakódását az erekben.

Támogatja a pajzsmirigy anyagcseréjét, fokozza a szervezet nyiroktermélését. Enyhíti a hányingert és a frontérzékenységet.

 Füstkvarc:

A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít "eljutni" azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk. Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor.Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni, mindent úgy ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk. Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt.

Ametiszt:

Segíti a józanságot, jó alvászavarok esetében és az idegsejtekre is pozitívan hat, ezáltal a csökkenti migrénes fejfájást és a koncentrációs képességet is javítja. Kiegyensúlyozó hatással van a hiperaktivitásra és a belső nyugtalanságra, kiváló a meditáció elmélyítésére. Vértisztító, értágító, görcsoldó, vérnyomás kiegyenlítő hatású, vérömlenyek felszívódásában és az érproblémák kezelésében is hasznosítható. Immunrendszer erősítő, látás- és színvakság javító, enyhíti a torokfájást, gyorsítja a húzódások gyógyulását, élénkíti a hasnyálmirigy működését, erősíti a légutakat és a tüdő betegségeiben is segítséget nyújt. Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, mert a mániás viselkedés mindegyikére pozitív hatással van.

 

Hegyi kristály gyógyhatása (lelki gyógyhatásai)

A hegyikristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat sugároz. Személyiségfejlesztő hatása van és felszabadít a stressz alól. Figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. Stabilizálja és megtisztítja az aurát. A tiszta értelem köve is. Alkalmas még a kifejező erőnk és ellenállóképességünk növelésére. Testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén is ajánlott. Hisztéria ellen is jó.

Hegyi kristály hatása (fizikai gyógyhatása)

Sok betegségre használható, szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet.

Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Segít az érzéketlen testrészek javulása esetén.

Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre.

Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál és ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, izületre, csontokra is.

Jó hatással van még a lépre, szívre, holyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Rendszeres használatával komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát.

 

 


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Veresegyház (2112)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: 430 Ft
Árverés kezdete: 2016. Dec. 22. 15:54
Árverés vége: 2017. Jan. 21. 15:54
Termék megtekintve: 581

Licit történet
Licitáló Ajánlat Időpont
ifierzsi 1.499 Ft 2017.01.02. 14:10:44
Kikiáltási ár 1.499 Ft 2016.12.22. 15:54:01
Reklám