A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 24.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Karkötő

7 csakra karkötő, féldrágakövekből, eredeti! Termékkód: 480189
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 1.250 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2022. Dec. 07. 16:56
Eladó helye: Veresegyház
Szállítási díj: 540 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (48 ) starY.gif
  Minősítések száma: 49
Pozitív minősítés: 48 (98%)
Semleges minősítés: 1 (2%)

Regisztráció dátuma: 2012.10.28.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Eladó a képen látható, gyönyörű csakra karkötő, mely a 7 csakra színeit hordozza.

Természetes féldrágkövekből készült, 18 - 21 cm, gumis damilra fűzve. Egyedi méret is lehetséges.

A karkötőben található drágakövek (lent részletesen): gránát, karneol, citrin, peridot, akvamarin, füstkvarc, ametiszt.

Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).

A csakrákat harmonizáló drágakövekről úgy tartják jótékonyan hatnak a csakrákra, kiegyensúlyozzák azt.
A test egyes részein, pontosan 7 pontján az energia koncentráltabban áramlik. Ezeket a gerincoszlop mentén elhelyezkedő energiaközpontokat nevezzük szanszkrit szóval csakráknak.
A csakrák szimbólikusan az élet kerekét jelentik és a lótuszvirág szirmaihoz hasonlítják őket. A 7 csakra mindegyike egy szervhez, egy színhez vagy színekhez, bizonyos érzelmekhez, képességekhez és sajátos szimbolikához kapcsolódnak. A test középvonalán helyezkednek el és lentről felfelé haladva egyre magasabb mentális szintet jelképeznek.
A csakrák jelentősége azért óriási, mert a keleti orvosok szerint a test egészséges és harmonikus működéséhez nélkülözhetetlen az energia akadálytalan áramlása a testben és a csakrákban. Az energia elakadása, a felgyülemlett energiatöbblet vagy az energiahiány a test más és más szintjein betegséghez vezethet.

Gránát:
A gránátok a szervezet gyulladásos folyamatainak és a sebek gyógyulásának elősegítői. A test minden szervét serkentik, az immunrendszerrel egyetemben, ezáltal fokozzák a szervezet ellenállóképességét. Élénkítik a vérkeringést, tisztítják a vért, javítják a vérképet, a vér betegségeit is gyógyítják, méregtelenítő hatásúak. Védenek az érelmeszesedéstől. Lelki síkon élénkítő, erősítő hatásúak. 

 Karneol:
Narancssárga, vérvörös színű kalcedon kvarcmódosulat
Gyógyhatás: általános erősítő, alultápláltság, bél, bőr, égési sérülések, emésztés, erek, fogíny, fogínysorvadás, lép, menzesz-fájdalmak, nemiszervek, orrvérzés, reuma, röntgen- és más sugárzások, szemek, tüdő, vesék, vérerek, vérmérgezés, visszerek
Lelki hatás: életöröm, földelés

 A Citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A citrin vonzza  a pénzt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában.

Megteremti a frisseség és biztonság érzését.

Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.

A Peridot a bőr területén hat a pattanásokra, az ekcémára, a herpeszre, a kiütésekre (csalánkiütésre is), a pikkelysömörre, a pigmenthiányos bőrfoltokra, bőringerekre. Feszesebbé teszi a szöveteket. Hatással van a belekre is. Segíti a fehérvértestek képződését, a szervezet méregtelenítését, csökkenti a lázat, optimalizálja az epe működést. A peridot hatással van a csecsemőmirigyre is, ezáltal jótékonyan hat az életerőre és a betegségek utáni lábadozásra. Melankólia, depresszió, negatív gondolatok, szégyenérzet, teljesítménycsökkenés, mániás depresszió, gondok okozta álmatlanság, téves eszmék esetében is hasznos segítség. 

Akvamarin:
Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését. Sikeresen alkalmazható pajzsmirigyproblémák (daganat, gyulladás), mirigydaganatok és gyulladások kezelésére. Erősíti az immunrendszert. Mindezeken kívül segítségével regenerálható a fáradt és megerőltetett szem is. Mivel az allergia és a szénanátha gyakran ját könnyezéssel, ezért ezen a téren is jó hasznát vehetjük. Alkalmazható megfázáskor és az olyan légúti megbetegedések esetében is, mint az asztma és a bronchitis. Lágy, megnyugtató rezgései csillapítják az agressziót. Rendszeres használatával akár a szívroham is megelőzhető. Az egyes mirigyekre gyakorolt nagy hatása kiterjed a lelki síkra is: enyhíti a depressziót és a szélsőséges hangulatingadozásokat. Javítja az agytevékenységet, ezért a sok stessznek kitett emberek számára igen hasznos.

 Füstkvarc:

A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít "eljutni" azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk. Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor.Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni, mindent úgy ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk. Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt.

Ametiszt:

Segíti a józanságot, jó alvászavarok esetében és az idegsejtekre is pozitívan hat, ezáltal a csökkenti migrénes fejfájást és a koncentrációs képességet is javítja. Kiegyensúlyozó hatással van a hiperaktivitásra és a belső nyugtalanságra, kiváló a meditáció elmélyítésére. Vértisztító, értágító, görcsoldó, vérnyomás kiegyenlítő hatású, vérömlenyek felszívódásában és az érproblémák kezelésében is hasznosítható. Immunrendszer erősítő, látás- és színvakság javító, enyhíti a torokfájást, gyorsítja a húzódások gyógyulását, élénkíti a hasnyálmirigy működését, erősíti a légutakat és a tüdő betegségeiben is segítséget nyújt. Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, mert a mániás viselkedés mindegyikére pozitív hatással van.

 


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Veresegyház (2112)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: 540 Ft
Árverés kezdete: 2022. Nov. 07. 16:56
Árverés vége: 2022. Dec. 07. 16:56
Termék megtekintve: 1460

Reklám