A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Márc 28.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Arany Júlia 14. kötet: Lisa Mondello Marion Lennox Termékkód: 421242
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 850 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: Lejárt
2021. Dec. 23. 22:52
Eladó helye: Onga
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (278 ) starT.gif
  Minősítések száma: 279
Pozitív minősítés: 278 (99.6%)
Semleges minősítés: 1 (0.4%)

Regisztráció dátuma: 2011.01.06.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 


Használt könyv!


Lisa Mondello: A bölcső titka


Véletlenszerű genetikai kísérlet nyomán Tammie Gardner rádöbben: az őt nevelő emberek nem a vér szerinti szülei! A lány (egyetemi tanár) arra gyanakszik, hogy igazi szüleit meggyilkolták. Az igazságot kutatva találkozik azzal a férfival, aki egy rejtélyes asszony fényképét mutatja meg neki. Dylan Montgomery, chicagói rendőrben számtalan kérdés vetődik fel Tammie-val és nővérével, meg az eltűnt Cashsel, a lányok fiútestvérével kapcsolatban is. A férfi félti Tammie-t, mert gyanítja, veszélyes ügybe keveredtek. Miközben Tammie és Dylan a család sorsát övező titkokat kutatja, a lány arra a következtetésre jut, hogy őt annak idején elrabolták a szüleitől. Amikor tudomást szerez vér szerinti apjának viselkedéséről, s hogy milyen körülmények között halt meg az édesanyja, úgy érzi, nem teljesedhet ki szerelme Dylannal, míg el nem múlnak a családra leselkedő veszélyek. A férfi azonban mindent elkövet, hogy leleplezze az ármányok kitervelőit, és megtalálja az eltűnt testvért is?
 

Marion Lennox: Kicsik és kocsik


Nicholas Daniels fiatal és sikeres nagyvárosi ügyvédként érthetően fanyalog, amikor békebírói állás kénytelen vállalni egy álmos, amerikai tengerparti kisvárosban, Hickscille-ben. Ő, aki csupa komoly bűnügyekkel foglalkozott, most majd az orvhalászok bírságolásával tölti a drága idejét? A város határában felismer, majd üldözőbe vesz egy körözött bűnözőt. A kiszámíthatatlan kamasz menekülés közben óvodásokat ejt túszul. Shanni McDonald melegszívű óvónő, aki szereti a munkáját, és az egyik megbízható helybeli férfi akarja feleségül venni. A lány mégis úgy érzi, hogy életéből hiányzik az izgalom, ami megváltoztatná az unalmas hétköznapokat. A hároméves Harry a helyi árvaház lakója, és egy hónapja jár Shanni csoportjába. A súlyosan bántalmazott kisfiú rendkívül bizalmatlan a felnőttek iránt, de a merev és elutasító Nicket első perctől elfogadja, sőt kétségbeesetten ragaszkodik hozzá. Vajon milyen kötödés alakul ki közöttük? Van-e remény a közös jövőre, vajon behegednek-e valaha is a múlt sebei?




 Sima levélként vagy utánvétellel nem postázok!

Ezek tudatában licitálj!

Miskolcon személyes átvétel lehetséges!




A lélek könyv nélkül olyan, mint a madár szárny nélkül



Jelenleg futó aukcióimat itt nézheted meg, rengeteg más könyvet is találsz köztük!


 


? Ajus


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Onga (3562)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés kezdete: 2021. Dec. 20. 22:52
Árverés vége: 2021. Dec. 23. 22:52
Termék megtekintve: 1318

Reklám