A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 25.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Charles Dickens: A PICKWICK KLUB I-II. Termékkód: 458687
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 740 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2018. Jún. 24. 09:05
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Kiadó: Európa, 1976

Szerző: Dickens, Charles

Ajánló: Sámuel Pickwick úr, a róla elnevezett klub díszelnöke, három barátja és klubtársa kíséretében felkerekedik, hogy Anglia-szerte tanulmányozza az emberi természetet. Pickwick úr jegyzőkönyvébe már a postakocsi-állomásra menet a lehető legfigyelemreméltóbb adatok kerülnek: a bérkocsis lova negyvenkét éves és két-három hétig húz egyvégtében, mert ha kifogják, menten összeesik. Érdekes információit a kocsis néhány ökölcsapással is megtoldja - ugyanis rendőrségi besúgónak nézi a jegyzetelő díszelnököt. De a lelkes pickwickistákat az efféle megpróbáltatások - melyek pedig sorozatosan érik őket - nem riasztják vissza a tudomány felvirágoztatásától és a műveltség terjesztésétől, amelynek, mint a Pickwick Klub Levelező Csoportja a szolgálatába szegődtek. A jóságos és rettenthetetlenül naiv Pickwick úr, a szerelmi diadalokra vágyó és az első megsavanyodott vénkisasszonyba belehabarodó Tupman, Snodgrass, a lánglelkű fűzfapoéta és Winkle, a kétbalkezes álsportember roppant változatos és mulattató kalandokat élnek át, a vidéki és a londoni élet különféle érdekes figuráival ismerkednek meg, és végül is minden bonyodalomból kivágják magukat Pickwick úr inasának, a végtelenül leleményes és rendíthetetlenül jó kedélyű Sam Wellernek a segítségével.

A Pickwick Klub egy csapásra Anglia legolvasottabb írójává tette a fiatal újságírót, akit a kiadó eredetileg tréfás rajzok kísérő szövegének írására kért fel. Későbbi műveiben Dickens mélyebbre hatolt az emberi sorsok és a társadalmi állapotok ábrázolásában, de szenvedélyes mesélőkedve és gazdag humora talán sehol sem tündököl úgy, mint A Pickwick Klub lapjain.

A VILÁGIRODALOM REMEKEI c. sorozat kötete

Kötés, állapot: kiadói egészvászon, nyereg fakult, enyhén kopottas, korának megfelelő állapotban. Beltartalom: korát meghazudtoló, újszerűnek kategorizálható állapotban. A kiadói könyvjelző-ajánlója is megvan.

Terjedelem:  433 o. + 415 o.

Tömeg: 952 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint.

3174_kar


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Jún. 03. 09:05
Árverés vége: 2018. Jún. 24. 09:05
Termék megtekintve: 639

Reklám