A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Márc 29.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Claire Kenneth: KÜLÖNÖS KALAND Termékkód: 496161
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 440 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2018. Jún. 25. 21:59
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Kiadó: Corvin, 1991

Ajánló: Nagy írónőnk, Claire Kenneth jubileumhoz érkezett, a Különös kaland ? tizedik magyar nyelvű könyve, mely 1958 óta New Yorkban megjelent.
Minden műve számos kiadásban, sok nyelvre lefordítva bestseller öt világrészben. A Különös kaland egy regényt és 16 új novellát tartalmaz.
Angol nyelvű kritikusok, Amerikában és Angliában, Claire Kenneth novelláit Somerset Maugham írásaihoz hasonlítják. Fantáziája kimeríthetetlen, annyi váratlan fordulat van mindegyikben, hogy felérnek egy-egy regénnyel.
Ebben a kötetben, a ?Vendetta? izgalmas szerelmi dráma. A ?Yacht Club? szuper-szellemes vidám történet. A ?Csendélet? és a ?Naphegy utca?, a békebeli Pesten játszódik, ragyogóan megrajzolt figurái elénk vetítik a múltat.
A ?Tizenhárom teríték? éles szatíra, egy néger szobalány szemszögéből mutatja be a Park Avenue-i, úgynevezett sikkes társaságot. A tizenhárom vendég között akad öregedő milliomos nő, pesti színésznő, jóképű szobrász, akinek a műtermébe hölgyek nem a szobrok miatt járnak?
A ?Dupla Martini? mély lélek-ábrázolás az 56-os házaspárról, az alkoholista férjről, akiben a felesége még mindig az egykori szép, kis babakatonát látja?
A ?Kék kanári? merész, megdöbbentő életkép, a high society kulisszatitkait fedi fel. A ?Különös kaland?, melyről a gazdag kötet a címét kapta, egy New York közelében lévő tóparti nyaralóban zajlik le. A ?Vőlegény? vidám story, mely frappánsan végződik. A ?Tízezer dollár? színhelye Miami, filmszerűen izgalmas.
Az ?Álarc? megható történet, finom színekkel ecsetelve, az ?Ítélet? olyan élmény, mely mindnyájunkkal előfordulhat. ?Szőnyeg a falon?, itt kényes témához nyúlt az írónő. ?Virágvasárnap? romantikus ifjúkori rajongás, az ?Arabella? és az ?Ólomkatonák? igaz történetek.
A ?Vesztett játszma? regény Claire Kenneth legújabb alkotása. Lüktetően izgalmas, megrázó dráma, színhelye New York ? napjainkban. Egyik hőse: Kapossy Károly, kinek tragédiájában egyetlen támasza a leánya, Hanna. A másik főszereplő: Jack Gordon, amerikai businessman, aki imádja a feleségét, Ditát. ? Dita viszont a váltakozó szerelmi kalandokat imádja. Sorsuk különösen kapcsolódik egybe, az olvasó képtelen letenni a könyvet, izgalom és bonyodalom halmozódik fejezetről-fejezetre.

Kötés, állapot: puha papír Új, újszerű, hibátlannak kategorizálható. Beltartalom: enyhe lapszélsárgulás kivételével, bejegyzésmentes, megkímélt állapotban.

Terjedelem: 239 o.

Tömeg: 206 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás szerint. Közepes postakész borítékba belefér.

3874_kar


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Jún. 04. 21:59
Árverés vége: 2018. Jún. 25. 21:59
Termék megtekintve: 433

Reklám