A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 19.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Dexter Masters: BALESET Termékkód: 463732
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 320 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2018. Aug. 04. 09:50
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Kiadó: Kossuth, 1964

Ajánló:

? Mondd - szólt rá Theresa.
? Szeretlek.
? És hogy egy hónap múlva összeházasodunk.
? Egy hónap múlva.
? Mondd, mi legyen az első gyerekünk neve?
Ó, Theresa, én igazán nem akartam felborítani a terveinket! . . . De nekem már nem lesz se első, se második gyerekem, és nekem magamnak is csak négy nap még az életem, hiába reménykedik oly kétségbeesett önámítással Charley, a drága, jó cimbora. Én tudom, hogy nincs remény. Mert tegnap, amikor hatvannegyedszer végeztem el ugyanazt a kísérletet a kanyon mélyére rejtett laboratóriumban, egy másodperc tört részéig visszaszállt hozzád a gondolatom, és talán nagyobbat dobbant a szívem, talán megrezzent a kezem . ..
Talán megdobbant a szív vagy megrezzent a kéz, és e szemmel nem látható rezdülés nyomán kiszabadult acélbörtönéből a gyilkos szellem, mely a világ tudósainak gondolatából született. A legnagyobb koponyák tucatjai - amerikaiak és angolok, osztrákok és lengyelek, csehek és magyarok és dánok, svédek, olaszok, franciák és hollandok olyan izgatottan keringtek-forogtak laboratóriumaikban oszcilloszkópjaik tüze körül, akár az indián papok és kuruzslók, míg el nem hangzott a bűvös szó: hasadás. Megtörtént a varázslat. De szinte nyomban jelentkezett a lelket gyötrő kérdés: mi lesz, ha kikerül a varázslók kezéből? Mi lesz, ha szabadjára engedik, és aztán már nem tudják visszaparancsolni?
Dexter Masters amerikai író, a reneszánszát élő tudományos fantasztikus regény nagysikerű amerikai művelője e könyvének témájáért nem kellett, hogy segítségül hívja a merész fantáziát. Az eset megtörtént 1946-ban, az USA Los Alamos-i atomkutató központjában, és egy fiatal tudós életébe került. Életének utolsó négy napját mondja el ez a halálosan komoly mondanivalója mellett rendkívül izgalmas, feszültséggel teli könyv. Az atombomba pusztításának szörnyű perspektívájáról sokan és sokat írtak már - de talán senki sem ilyen megrázóan, egyetlen fiatal férfi tragédiájába sűrítve az egész emberiséget fenyegető veszélyt.

Alcím: Louis Slotin és még több mint százezer  ember emlékének

Kötés, állapot: papírvédő, kopottas, éleknél pr helyen beszakadt. +Keménytáblás félvászon, korának megfelelő. Beltartalom: lapszélek enyhén sárgultak, a továbbiakban bejegyzésmente, megkímélt állapotban.

Műfaj: történelmi regény

Terjedelem: 384 o.

Tömeg: 458 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint.

3429_kar


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Júl. 05. 09:50
Árverés vége: 2018. Aug. 04. 09:50
Termék megtekintve: 525

Reklám