Termék kategóriája: Könyv, Újság»Tudomány»Természettudomány
Ginzburg: ÉLELMISZEREK SZÁRÍTÁSELMÉLETÉNEK ÉS -TECHNIKÁJÁNAK ALAPJAI | Termékkód: 462548 |
|
|
Termék leírása
Kiadó: Mezőgazdasági, 1976
Szerző: Ginzburg, Abram Szolomonovics
Ajánló, tartalom: kérem tekintse meg a képgalériát. Napjainkban is kitűnöen hasznosítható, igen ritka kötet!
Kötés, állapot: keménytáblás, karton kissé kopottas, a nyereg alján könyvtári jelzet van felragasztva. Beltartalom: könyvtári jelzetek kivételével, bejegyzésmentes állapotban.
Terjedelem: 297 o.
Tömeg: 528 gr.
Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint.
3326_kar
Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Árverés vége: 2018. Aug. 06. 17:18 Termék megtekintve: 947 |