A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 25.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Tudomány»Társadalomtudomány

Howard Blum: BÚJKÁLÓ BŰNÖSÖK Termékkód: 468529
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 290 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2018. Jún. 24. 09:35
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Kiadó: Európa, 1984

Ajánló: Howard Blum könyve igaz történet ? sőt igaz történetek sora. Tony De Vito, az amerikai bevándorlási hivatal nyomozója élete fő céljául tűzte ki, hogy a második világháború után az USA-ba észrevétlenül beszivárgott ötvenkilenc náci háborús bűnöst a bíróság elé állítsa. Vele együtt döbbenetes felfedezésekben lehet része az olvasónak, aki megtudja, hogy: 

?Hermine Braunsteiner Ryan bronxi háziasszonyt, azelőtt a ravensbrücki és majdaneki koncentrációs táborok egyik legkegyetlenebb vezetőjét sikerült ugyan átadni a nyugatnémet hatóságoknak, de? 
?Tscherim Tom Soobzokov, cserkesz-orosz emigráns, azelőtt a Waffen-SS tagja, aki többekkel együtt felelős közel egymillió-négyszázezer zsidó, kommunista és partizán meggyilkolásáért, ma az amerikai demokrata államgépezet megbecsült és teljes védettséget élvező tagja, akiért az FBI, a CIA az okirat-hamisítástól kezdve a terhelő bizonyítékok eltüntetéséig mindenre képes? 
?az ötvenes évek hidegháborús amerikájában, a kormányzat támogatását élvezve és kihasználva, újjá-éledhetett a romániai fasiszta Vasgárda-mozgalom, élén Viorel Trifa görögkeleti püspökkel? 
Howard Blum könyve izgalmas, érdekfeszítő és leleplező olvasmány, megmutatja azt az Amerikát, ahol az igazságszolgáltatás égisze alatt ennyi felháborító jogtiprás és csalás történhetett, s ahol a nácik titkos szervezetének az amerikai államigazgatás legbelsőbb köreibe is sikerült befurakodnia, hogy a bűnösöket megvédje a jogos felelősségre vonástól. 
Most, hogy a háborús bűnös Klaus Barbie ügye világszerte ismét reflektorfénybe állította a nácik gaztetteit, különösen aktuális e könyv tanulsága: az, hogy ezekre a bűnökre nincs elévülés.

Kötés, állapot: puhapapír, hátlapján halovány folttal és egy szamárfüllel. Továbbiakban korának megfelelő, polcképes, bejegyzésmentes állapotban.

Műfaj: történelmi

Terjedelem: 354 o.

Tömeg: 303 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint. Közepes postakész borítékba belefér.

3541_kar_ 3877_szil


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
 - Utánvét
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Jún. 03. 09:35
Árverés vége: 2018. Jún. 24. 09:35
Termék megtekintve: 497

Reklám