Termék kategóriája: Könyv, Újság»Gasztronómia
Klever: VAGDALTHÚS KÜLÖNLEGESSÉGEK | Termékkód: 426792 |
|
|
A berlini húspogácsától a bécsi húsos rétesig
Ötletek és gyakorlati tanácsok
Kiadó: Pesti Szalon, 1994
Sorozatcím: PRÍMA
Szerző: Ulrich Klever
Tartalom, ajánló: Ulrich Klever zoológiát és élelmezésfiziológiát tanult az egyetemen, s csupán kedvtelésből kezdett a főzés tudományával foglalkozni. Remek ételreceptjei minden olvasót meggyőzhetnek arról, hogy Klever munkássága a gasztronómia területén teljesedett ki igazán. Karcsú kis szakácskönyve még a műfaj nagy választékában is egyéni színt képvisel: húsételeket kínál vagdalt (darált) alapanyagú húsfélékből. Remek ízkombinációk sejlenek föl ajánlataiban (tatár bifsztek, töltött ételek, tekercsek, hamburgerek). Külön figyelmet érdemel az Ételkülönlegességek a nagyvilágból,című összeállítás, valamint a leírásokhoz társított javaslatok, tanácsok. Némelyik ételrecept valóságos gasztronómiatörténeti kuriózum (pl. a hackepeter nevű vagdaltspecialitás 1903-ból). Szépek a színes ételfotók, s felettébb hasznosak a fázisrajzok. A sütés-főzés híveinek körében érdeklődésre számíthat.
Kötés, állapot: Kívül-belül annyira újszerű, hogy újnak merem írni a korától függetlenül.
Terjedelem: 56 o.
Tömeg: 133 gr.
Pécsen esetlegesen átvehető. Szállítási költség: postai díjszabűás és a vevő igénye szerint.
913_kar_pótl
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Árverés vége: 2018. Dec. 09. 11:07 Termék megtekintve: 952 |