Termék kategóriája: Könyv, Újság»Gasztronómia
MIKROHULLÁM - SZAKÁCSKÖNYV ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ | Termékkód: 428376 |
|
|
Bibliotéka, 1989
Szerkesztő: Korándi Ildikó
Tartalom, ajánló: A mikrohullámú ételkészítés nem csupán a hagyományostól eltérő főzési technikát igényel, de eltérések lehetnek a mikrohullámú készülékek sokféleségéből következően is. A könyv a kitűnő recepteken kívül alapvető használati tudnivalókat, főzési eljárásokat és óvatossági rendszabályokat is tartalmaz. Szerkesztői olyan eljárásokból és ételleírásokból válogatták az anyagát, melyek szinte minden készülék esetében használhatók. Emellett azért jobbára olyan ételek leírásai szerepelnek, melyek a legegyszerűbb sütőkkel is elkészíthetők. Az általános tudnivalók körén belül szó esik az edényekről, a felolvasztásról, a grillezésről éppúgy, mint a tisztításról, a készülék karbantartásáról, s néhány hibalehetőségről. A receptgyűjtemény az egyszerű, magyaros levesektől a paprikás csirkéig, a sasliktól a sajtos karfiolig, a szendvicsektől a túrófelfújtig sokféle étel elkészítésére megtanítja a háziasszonyt. Forró turmix, török kávé is készíthető az útmutatások nyomán. A mikrohullámú berendezések tulajdonosainak és jövendő használóinak ajánlható.
Kötés, állapot: kartonált papír. Korát meghazudtoló, jó, mondhatni újszerű állapotban.
Terjedelem: 123 o.
Tömeg: 132 gr.
Szállítási költség: postai díjszabás és a vevő igénye szerint.
1626_kar
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Árverés vége: 2019. Márc. 24. 16:04 Termék megtekintve: 798 |