A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 25.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Műszaki

Szabó: ARZENÁL '81 - Félelmetes fegyverek Termékkód: 419082
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 790 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: Lejárt
2019. Jan. 07. 15:55
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 HADITECHNIKA

Kiadó: Zrínyi, 1981

Szerkesztő: Szabó Sándor

Tartalom, ajánló: Amikor az olvasó könyvünket a kezébe veszi, az ARZENÁL cím joggal gondolkodóba ejtheti, hiszen a szó elsődleges jelentése fegyverraktár, fegyvertár. És amikor bele lapoz vagy éppen elolvassa, megérti, miért adtuk könyvünknek ezt a címet: ebben és a további ARZENÁL- kötetekben a hadseregek legkorszerűbb fegyverzetét ? arzenálját ? mutatjuk be az olvasóknak. A Zrínyi Katonai Kiadó haditechnikai könyvei olvasóinak többsége ismeri az 1972 óta évente 4-5 alkalommal megjelent ?Haditechnika Fiataloknak? sorozatunk füzeteit. Ezen kiadvánnyal az volt a célunk, hogy a haditechnika iránt érdeklődő olvasókkal, elsősorban a fiatalokkal megismertessük a korszerű fegyvereket, haditechnikai eszközöket. Az összesen 35 megjelent füzetben valamennyi jelentősebb fegyvert, haditechnikai eszközt bemutattuk. Az elmúlt nyolc év alatt azonban a haditechnikában jelentős változások mentek végbe, és a haditechnika kérdései iránti érdeklődés sem csökkent, sőt fokozódott.

A feladatnak a célkitűzés változatlansága mellett most új formában kívánunk eleget tenni. Évente egy alkalommal ARZENÁL címmel ifjúsági haditechnikai évkönyvet adunk ki, és a VI. ötéves terv során a haditechnika egészét ? a bekövetkezett fejlődés, változások figyelembevételével ?újból áttekintjük. Az ARZENÁL ?81 témájául a korszerű háború jellegét meghatározó, legnagyobb hatású ? tömegpusztító ? fegyvereket és célba juttató eszközeiket választottuk. 

Atom-, vegyi és biológiai fegyverek, rakéták, bombázó repülőgépek, történeti fejlődés, hatás- és teljesítményadatok, kislexikon, típusismertetés ? ebben foglalható össze a könyv fő mondanivalója.

Fülszöveg: Kérem tekintse meg a kinagyított 2. képet.

Kötés, állapot: kemény táblás, korának megfelelő. Beltartalom: a fedlapok belseje és az első és utolsó üres lap sárga pöttyös, összeragasztással eltüntethető. A továbbiakban jó, akár újszerűnek is mondható.

Terjedelem: 244 o.

Tömeg: 484 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás és a Vevő igénye szerint.

1411_kar


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Dec. 17. 15:55
Árverés vége: 2019. Jan. 07. 15:55
Termék megtekintve: 1040

Reklám