A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 25.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Válogatott könyvek: A KÁRRENDEZÉS KIRÁLYA/TESTVÉREK KÖZÖTT/ ÉDES ... Termékkód: 477245
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 680 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2018. Aug. 05. 10:30
Eladó helye: Szabadszentkirály
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  konyvturi (519 ) starT.gif
  Minősítések száma: 519
Pozitív minősítés: 519 (100%)

Regisztráció dátuma: 2010.11.25.
  A felhasználó egyéb termékei (0)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Reader s Digest válogatott könyvek

John Grisham: A kárrendezés királya - Kristin Hannah: Testvérek között - Jeanne Ray: Édes élvezetek - Lee Child: Utolsó pillanatban

Kiadó: Reader's Digest, 2004

Ajánló:

John Grisham: A kárrendezés királya 
A kirendelt védőként dolgozó Clay Cartert olyan férfi védelmével bízzák meg, aki válogatás nélkül gyilkolt Washington utcáin. A fiatal ügyvéd úgy véli, ez is csak egy ügy lesz a sok közül, a megérzései azonban ezúttal cserbenhagyják. Carter belecsöppen a kárrendezéses perek vagyonokat ígérő világába, de hamarosan rádöbben, nem csupán dollármilliók, hanem saját jövője forog kockán.

Kristin Hannah: Testvérek között 
Meghann Dontess az egyik legsikeresebb válóperes ügyvéd Seattle-ben, amíg húga, Claire egy kisváros üdülőtelepén éli mindennapjait. Amikor Meghann megtudja, hogy húga beleszeretett egy countryénekesbe, és hamarosan hozzámegy, felkerekedik, hogy jobb belátásra bírja rég nem látott testvérét. A lányait eddig elhanyagoló édesanya is felbukkan a színen, ám a családi idillt nemsokára beárnyékolja, hogy Claire élete újabb nem várt fordulatot tartogat.

Lee Child: Utolsó pillanatban 
Carmen Greer rettegésben él, mert el sem tudja képzelni, hogy erőszakos férje mit tervez börtönből való szabadulása után. Arra gondolni sem mer, hogy kislányával maga mögött hagyja texasi otthonukat, mert biztos benne, hogy férje a nyomukra bukkanna. A sors kiszámíthatatlansága folytán azonban találkozik Jack Reacherrel, a volt katonai nyomozóval, aki mindig közbelép, ha igazságot kell szolgáltatni.

Jeanne Ray: Édes élvezetek 
A jó kedélyű középkorú háziasszony, Ruth Hopson élete váratlan fordulatot vesz, amikor férjét elbocsátják az állásából. Sokasodnak a család anyagi gondjai, közben az asszonynak meg kell küzdenie mogorva tinédzser lányával és idős, egymással viszálykodó szüleivel is. Ruth igyekszik úrrá lenni a helyzeten, az egyedüli mentsvárat mégis a torták sütése jelenti. Rövidesen kiderül, hogy a mániákussá váló elfoglaltság szokatlan megoldást kínál a család minden nehézségére.

Kötés, állapot: papírvédő, korának megfelelő, újszerű. Beltartalom: a lapélek halovány sárga pöttyösek, ez nem húzódik be az oldalakra. Bejegyzés-, és sárgulásmentes állapotban.

Terjedelem: 575 o.

Tömeg: 526 gr.

Szállítási költség: postai díjszabás és a Vevő igénye szerint.

3732_kar


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szabadszentkirály (7951)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés kezdete: 2018. Júl. 22. 10:30
Árverés vége: 2018. Aug. 05. 10:30
Termék megtekintve: 446

Reklám