Segítség
2. Vásárlás
Hogy csináljam, hogy ne legyen gond a vásárláskor?
Mielőtt licitálsz, vizsgáld meg tüzetesen a kiválasztott terméket! Amennyiben kérdéseid, kételyeid merülnek fel a termékkel, kapcsolatban, akkor vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Ellenőrizd az eladó korábbi minősítéseit, hogy megbizonyosodj az eladó korrektségéről. Figyelj a szállí­tási költségre és a fizetési módra. Ha nem vagy biztos benne, akkor licitálás előtt egyeztess az eladóval!
Nagyobb értékű vásárlás esetén, ha az eladónak nincs, vagy csak kevés pozitív minősítése van, célszerű a személyes átvételt választani, vagy ragaszkodni az utánvétes átvételhez.
Nem ajánlott kevés pozitív minősítéssel rendelkező eladónak előre elutalni a vételárat! Mi a teendő egy árverés megnyerése után?
Az árverés megyerésekor érvényes szerződés jön létre az eladó és a vevő között. Az árverés lejárta után fel kell venned a kapcsolatot az eladóval E-mail-ben, vagy telefonon, és egyeztetned kell vele az átvétel módját és idejét. Termékfigyelő

Az általad megadott keresési feltételeknek megfelelő hirdetésekről E-mail-ben értesítünk. Ez a személyes menüben az Árverés figyelése menüpontban állítható be.

Mennyibe kerül ez nekem?

Az oldal a vásárlók és az eladók részére is ingyenes. Nincs jutalék, nincs termék feltöltési díj sem.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval?

Licites vásárlásnál az árverés lejártakor, fixáras vagy villámáras vásárlásnál az E-mail címére azonnal megküldésre kerül az eladó elérhetősége.
Az eladó adatai belépés után a személyes menüben a Megnyert árveréseim alatt is megtalálhatóak.