A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Márc 29.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Sandra Brown: Texas! trilógia - Lucky Chase Sage - csak egyben! Termékkód: 440453
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk   |  Licitlista


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 4.800 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: Eladva
2021. Márc. 14. 14:36
Legtöbbet ajánló: Gyongyi5 (0)
Eladó helye: Onga
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (278 ) starT.gif
  Minősítések száma: 279
Pozitív minősítés: 278 (99.6%)
Semleges minősítés: 1 (0.4%)

Regisztráció dátuma: 2011.01.06.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 


Használt könyv!

 
Eredeti cím: Texas! Lucky
Kocsmai verekedésből megváltó szerelem? Úgy bizony! Lucky Tylernek semmi kedve Grál-lovagot játszani a fullánkos nyelvű, feminista hevületű ismeretlen oldalán, mikor úgyis beborult az ég a Tyler család felett. Meghalt a családfő, nem megy az üzlet, harminckét éves fővel a fenegyereknek meg kellene komolyodni. Mikor leteríti a hölgyet megkörnyékező két jópipát, a sonkaöklű Dugó Alvint és utálatos cimboráját, Jack Edet, a szoknyavadász Lucky a becsület és a tiszta erkölcs mellett tör lándzsát, s eleinte úgy fest, nagyon nem éri meg neki. Attól a perctől, hogy engedelmeskedik a belső parancsnak, egymást érik a viszontagságok, véletlenek záporoznak rá, s maga sem tudhatja, pokoljárás lesz-e a sorsa vagy megdicsőülés. De már az előbbit sem bánná, csak elnyerhetné a szép Devont. A fordulatokban bővelkedő érzelmes történet végig lebilincseli az olvasót, s kíváncsiságot kelt a melegszívű, összetartó Tyler család iránt, akikről sokat tudhatunk még Sandra Brown trilógiájának további két kötetéből.
Texas! Chase
A Tyler családot- Sandra Brown Texas- trilógiájának hőseit- mindenki jól ismeri Milton Pointban. Chase és Lucky, akik a családi olajfúró-vállalkozást vezetik, örökké a város érdeklődésének középpontjában állnak. Nemcsak mert temperamentumos, meggyőződésükért ölre menni se rest, ritka szép szál férfiak és híresen jó testvérek: életük fordulatai is folyvást új meg új beszédtémát jelentenek. Hetedhét országra szóló boldogságból a gödör aljára kerülni: Chase-nek ez is kijut, mikor imádott felesége gyermekkel a szíve alatt autóbaleset áldozata lesz. Chase összeomlik, kétségbeesett önpusztítása már szinte a züllés útjára taszítja, nem mer otthon lenni, csak a pillanatnyi feledést hajszolja. S éppen mikor szó szerint a porban hever, mert a rodeón leveti hátáról a bika, megcsillan az újrakezdés reménye? Egy régi iskolatársnő, aki titkon hő szerelmet ápol iránta az iskolai évek óta, szemtanúja a jelenetnek. Csakhogy kicsoda ez a nő? Marcie Johns, az ingatlanügynök, aki a halálos balesetkor az autót vezette- egy házat akart éppen megmutatni szegény asszonykának. Marcie, akit az iskolában Libusnak neveztek el, ugyan nem tehet semmiről, hiszen a másik kocsi nézte el a stoptáblát, de gyötri a lelkiismeret. Hogyan vigasztalhatná meg a gyászoló férjet? Hogyan állíthatná talpra? Az esze vagy a szíve segíti-e jobban tervét? Vagy a sors?
Texas! Sage
Sage Tyler rendkívüli karácsonyra készülődik: megszerezte egyetemi diplomáját, eljött tehát a pillanat, hogy Travis Belcher, akivel évek óta együtt jár, és aki már régen szeretne összeköltözni vele, annak rendje-módja szerint megkérje a kezét. Sage előtt nem titok, hogy leendő anyósa és apósa nemigen rajong érte, mégis hideg zuhanyként éri, mikor a vőlegényjelölt szakít vele. A csalódást megaláztatás tetézi: a kínos jelenetet Belcherék verandáján meglesi egy ismeretlen, aki a lány után küldtek bátyjai, a Texas! trilógia előző két kötetének hősei, Lucky és Chase. A férfi azért jött a lányért, hogy hazavigye Marcie és Chase kisbabájának születésére. Sage titkolni akarná szerelmi bánatát, nehogy beárnyékolja ezt az örvendetes eseményt. Csakhogy Harlan Boyd, aki ismeri Sage titkát, lépten-nyomon kajánul az orra alá dörgöli őszintétlenségét. De nemcsak ezzel kavar vihart a lány lelkében?


Sima levélként vagy utánvétellel nem postázok!
Ezek tudatában licitálj!
Miskolcon személyes átvétel lehetséges!

A lélek könyv nélkül olyan, mint a madár szárny nélkül 


Jelenleg futó aukcióimat itt nézheted meg, rengeteg más könyvet is találsz köztük! 


 


? Ajus


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Onga (3562)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés kezdete: 2021. Márc. 14. 14:16
Árverés vége: 2021. Márc. 14. 14:36
Termék megtekintve: 1429

Licit történet
Licitáló Ajánlat Időpont
Gyongyi5 4.800 Ft 2021.03.14. 14:36:03
Kikiáltási ár 4.800 Ft 2021.03.14. 14:16:38
Reklám