A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2018. Okt 16.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Gyűrű

ATLANTISZI EZÜST GYŰRŰ (925), 16 MM ÁTM. EXTRA AKCIÓ - VÉDELEM Termékkód: 1062134200


Képgaléria Képgaléria
 
Jelenlegi ár: 5.880 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc 13 óra 25 perc
2018. Okt. 17. 09:40
Licitek száma: 0
Eladó helye: Győr
Szállítási díj: 0 Ft

Minimális ajánlat: 5.880 Ft
Tedd meg a maximális ajánlatodat!
Figyelem! Az eladó még nem erősítette meg a bankszámlaszámát, emiatt nem javasoljuk a vételár előre utalását!
 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  Lillyana82 (0 )
  Minősítések száma: 0
Pozitív minősítés: -

Regisztráció dátuma: 2017.06.06.
  A felhasználó egyéb termékei (593)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 Atlantiszi ezüst gyűrű (925), 16 mm átmérő 

Akciós áron eladó

Az Atlantiszi GyŰrŰ HatÁsmechanizmusa:
Andre de Belizal radiesztéziai kutatásai során a gyűrű következő tulajdonságait írta le:
A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése is. A védelmet működtető erő emellett
tiszteletben tartja szabad akaratunkat, így ha valaki például öngyilkossági tervet fontolgat, a gyűrű nem fogja megakadályozni ennek végrehajtásában.

A második tulajdonsága a gyógyítás. Természetesen nem a konkrét organikus sebek gyógyításáról van szó, hanem bizonyos funkciók és az energetikai egyensúly helyreállításáról, illetve fájdalomcsillapításról.

A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű segít az olyan dimenziókkal való kapcsolatteremtésben, amelyekről eddig csak a metafizikai jelenségek kapcsán hallhattunk információkat. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

Az atlantiszi gyűrűn végzett mérések kimutatták, hogy sugárzása a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg. Tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmonikus élethez szükséges.

Andre de Belizal kimutatta, hogy a gyűrű hatására kiegyenlítődik az emberi aura. Tapasztalataira és kísérleteire támaszkodva állította, hogy a gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen.
Később rájött, hogy ennek oka a formák által sugárzott, nagyon nehezen áthatolható védőburok. Ez alatt testi és lelki téren egyaránt érvényesülő jelenséget értett. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része.

Az Atlantiszi GyŰrŰ TÖrtÉnete:
Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus, d'Agrain márki 1860-ban találta Egyiptomban -Jua főpap sírjában- a Királyok Völgyében végzett ásatásai során. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy homokkőből készült. A rajta levő mintázat egyből felkeltette a megtaláló érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz.

A gyűrűt később Andre de Belizal francia radiesztéta örökölte, miután feleségül vette d'Agrain márki unokahúgát. Maga a megtaláló azt állította, hogy a gyűrű az ősi Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. Az analízis kimutatta, hogy a gyűrű asszuáni homokkőből készült. Így született az a feltételezés, miszerint a gyűrű mintája az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. (Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva.)

Andre de Belizal, a modernkori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Az összegyűjtött eredmények alapján Andre de Belizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja. 

Álljon itt egy idézet Roger de Lafforest írásából: Valóban e gyűrű - melyet valószínűleg Atlantisz lakói, az óegyiptomiak örökhagyói készítettek - különleges titok kapuját nyitja ki előttünk, a megmagyarázhatatlan kiválasztottság és védelem titkát, melyet a kiváltságos formák által sugárzott hullámok biztosítanak, védve minden láthatatlan káros külső hatás vagy agresszió ellen. 
LeÍrÁs FolytatÁsÁÉrt Írj! IDE Sajnos Nem FÉr Ki! MegÉri!:)


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Győr (9024)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: 0 Ft
Kikiáltási ár: 5.880 Ft
Árverés kezdete: 2018. Okt. 16. 09:40
Árverés vége: 2018. Okt. 17. 09:40
Termék megtekintve: 319


Új, csini, pamut, indiai ruha 38-as EXTRA AKCIÓ!

Új, malackás ceruza hegyező 2 színben

Barbara Newerla: Kristályokkal az elektroszmog ellen Új könyv

ÚJSZERŰ MÁRKÁS LEOPÁRD MINTÁS GUMICSIZMA, EREDETI ATMOSPHERE - 50 %

Új, fekete színű, egyedi, eredeti Palmers body L-es!

Fehérarany h. ezüst gyűrű cirkóniával 6. 990 Ft h. %

RENDEZŐ TÁROLÓ ÖSSZEHAJTHATÓ, ÚJ, APRÓSÁGOKNAK AKCIÓ!

Bio bambusz és bio pamut tisztasági betét, L-es ÖKO

Új, csillogó fém karkötő óra díszdobozban AKCIÓ

ÚJ, BONTATLAN, 2, 5 KG FASZÉN GRILLEZÉSHEZ

Turmalin karkötő (színes t. ) Csodás gyógyhatás + szép!

Új, XL-es rozsdabarnás elegáns pulóver, márkás

Új, csini, pamut, indiai ruha 36-os EXTRA AKCIÓ!

Új, Dr. Punto Rosso, kék, olasz, bőr fiú bakancs

Új, szép, szexi lila felső, Nézd! Extra ÁRZUHANÁS!

Új, gyönyörű vegán szőrme gyönyörű kabát, eredeti Mango 45. 000 Ft h. %

Új, eredeti Scotch & Soda mobil tartó, fekete, bőr! - 50 % AKCIÓ

Nagyon szép, vajszínű nadrág, alkalomra is Akciós áron!

7 részes habzsák szett, új

Klórszűrős KDF zuhanyfej! Egészség ! EXTRA AKCIÓ!
Reklám