A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2019. Szept 21.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Gyűrű

ATLANTISZI EZÜST GYŰRŰ (925), 16 MM ÁTM. EXTRA AKCIÓ - VÉDELEM Termékkód: 1062134200


Képgaléria Képgaléria
 
Jelenlegi ár: 5.880 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: +5 perc 14 óra 41 perc
2019. Szept. 22. 16:10
Licitek száma: 0
Eladó helye: Hajdúsámson
Szállítási díj: 0 Ft

Minimális ajánlat: 5.880 Ft
Tedd meg a maximális ajánlatodat!
Figyelem! Az eladó még nem erősítette meg a bankszámlaszámát, emiatt nem javasoljuk a vételár előre utalását!
 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  Lillyana82 (0 )
  Minősítések száma: 0
Pozitív minősítés: -

Regisztráció dátuma: 2017.06.06.
  A felhasználó egyéb termékei (382)
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 Atlantiszi ezüst gyűrű (925), 16 mm átmérő 

Akciós áron eladó

Az Atlantiszi GyŰrŰ HatÁsmechanizmusa:
Andre de Belizal radiesztéziai kutatásai során a gyűrű következő tulajdonságait írta le:
A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése is. A védelmet működtető erő emellett
tiszteletben tartja szabad akaratunkat, így ha valaki például öngyilkossági tervet fontolgat, a gyűrű nem fogja megakadályozni ennek végrehajtásában.

A második tulajdonsága a gyógyítás. Természetesen nem a konkrét organikus sebek gyógyításáról van szó, hanem bizonyos funkciók és az energetikai egyensúly helyreállításáról, illetve fájdalomcsillapításról.

A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű segít az olyan dimenziókkal való kapcsolatteremtésben, amelyekről eddig csak a metafizikai jelenségek kapcsán hallhattunk információkat. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

Az atlantiszi gyűrűn végzett mérések kimutatták, hogy sugárzása a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg. Tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmonikus élethez szükséges.

Andre de Belizal kimutatta, hogy a gyűrű hatására kiegyenlítődik az emberi aura. Tapasztalataira és kísérleteire támaszkodva állította, hogy a gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen.
Később rájött, hogy ennek oka a formák által sugárzott, nagyon nehezen áthatolható védőburok. Ez alatt testi és lelki téren egyaránt érvényesülő jelenséget értett. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része.

Az Atlantiszi GyŰrŰ TÖrtÉnete:
Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus, d'Agrain márki 1860-ban találta Egyiptomban -Jua főpap sírjában- a Királyok Völgyében végzett ásatásai során. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy homokkőből készült. A rajta levő mintázat egyből felkeltette a megtaláló érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz.

A gyűrűt később Andre de Belizal francia radiesztéta örökölte, miután feleségül vette d'Agrain márki unokahúgát. Maga a megtaláló azt állította, hogy a gyűrű az ősi Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. Az analízis kimutatta, hogy a gyűrű asszuáni homokkőből készült. Így született az a feltételezés, miszerint a gyűrű mintája az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. (Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva.)

Andre de Belizal, a modernkori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Az összegyűjtött eredmények alapján Andre de Belizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja. 

Álljon itt egy idézet Roger de Lafforest írásából: Valóban e gyűrű - melyet valószínűleg Atlantisz lakói, az óegyiptomiak örökhagyói készítettek - különleges titok kapuját nyitja ki előttünk, a megmagyarázhatatlan kiválasztottság és védelem titkát, melyet a kiváltságos formák által sugárzott hullámok biztosítanak, védve minden láthatatlan káros külső hatás vagy agresszió ellen. 
LeÍrÁs FolytatÁsÁÉrt Írj! IDE Sajnos Nem FÉr Ki! MegÉri!:)


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Hajdúsámson (4251)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: 0 Ft
Kikiáltási ár: 5.880 Ft
Árverés kezdete: 2019. Szept. 21. 16:10
Árverés vége: 2019. Szept. 22. 16:10
Termék megtekintve: 672


Új, báb maci mackó jegesmedve NÉZD!

Meseszép horgolások - 18 horgolt tárgy a tündérmesék birodalmából

Új, rózsafa füstölőtartó, SZUPER AKCIÓ ! !!

Új, légzéskönnyítő orrtapasz horkolás gátló . .csere is

44-es méretű kockás mini szoknya, csini, %%% 7;

Új, Nemesacél gyűrű, egyedi darab, Árzuhanás! Nézd!

BIO Henna, 100 % henna, 100 g haj- és testfestés EXTRA AKCIÓ

Új, gyönyőrű medál méz. cirkóniával!

Új, fekete, csodás gyöngyös nesszeszer. Extra Akció!

ÚJSZ. J, BERSHKA PIROS MEGGY RUBIN SZÍNŰ MINI SZOKNYA S-ES

KAGYLÓ, ZÖLDES SZÍNŰ FÜLBEVALÓ AJÁNDÉKBA 1000 FT FELETT

Bézs, BŐR cipő, nagyon kényelmes, AKCIÓ 16. 980 Ft h.

Új, Mark & Spencer 18-as tankini felső, gyönyörű!

Papír zacskó ( újrapapír ) , 500 g-os, ÖKO 10 db

Kovács Lázár Kaszás Géza Az év legjobb receptjei Receptklub 3 Új könyv

Új, kiwi színű szép top, kiváló minőség, Extra Akció! 4. 500. -h.

Új, Dr. Punto Rosso, olasz, s. rózsaszín cipő, 28-as Akció! 6. 995 Ft h.

Halák László: Ágytól-asztaltól?

Természetes nádcukor gyanta ylang-ylanggal 300 g (Acorelle) BIO és EXT

Gyönyörű, eredeti Esprit ezüst fehér bőr szandi
Reklám