A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2020. Aug 11.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Egészség, életmód

A gyógyító kód c. könyv NÉZD! Gyógyulj meg! Csodás! Termékkód: 1062162672
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Jelenlegi ár: 2.770 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2020. Jan. 30. 19:23
Licitek száma: 0
Eladó helye: Hajdúsámson
Szállítási díj: A leírásban megadva
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (1 )
  Minősítések száma: 1
Pozitív minősítés: 1 (100%)

Regisztráció dátuma: 2017.06.06.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 A Gyógyító Kód

Magyarul is megjelent A Gyógyító Kód!

A könyv Amerikában immár 2 éve bestseller, eddig 32 országban és 28 nyelven jelent meg. A Gyógyító Kód szerzője a pszichológus és természetgyógyász Dr. Alexander Loyd, társszerzője Dr. Ben Johnson, aki az egyetlen orvos, aki közreműködik a népszerű A titok (The Secret) című filmben és könyvben.

A Gyógyító Kód

?Az eredmények alapján, melyeket én és a személyzetem is folyamatosan látunk, most már tudom, hogy megtaláltam a gyógyító módszert, amit kerestem. Semmilyen más módszerről nem tudok, ami ekkora hatékonysággal és maradéktalanul kezelné és gyógyítaná a lelki és testi problémákat.? ? Dr. Ben Johnson

A könyv magyarországi kiadójától, a Leviter kiadótól Cserkúty Balázstól nézhetnek meg egy könyvbemutató előadást az alábbi videóban.

 

Íme néhány ajánlás A Gyógyító Kódokról:

?Dr. Alex Loyd gyógyító technikája a világon mára meghatározóvá vált ? forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk. Dr. Loyd az, aki talán igazán korunk Albert Schweitzere lehet.? ? Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek könyvek társszerzője

?Birtokában kell, hogy légy A Gyógyító Kódhoz hasonló eljárásnak, hogy változtass téves meggyőződéseiden, melyek folyamatosan akadályoznak abban, hogy azt az életed éld, melyet szeretnél, egészségben.? ? Bruce Lipton, PhD, korábban a Stanford Egyetem sejtbiológia-kutatója és a nagy sikerű Tudat: a belső teremtő című könyv szerzője

?Nem találkoztam még egy olyan eljárással, mely ennyire elegánsan egyszerű, könnyedén elsajátítható, jellegéből adódóan bárhova magunkkal vihető, mélyreható, hatékony és alapjában véve időtálló volna. Csak ajánlani tudom, mivel magamon, a családtagjaimon és pácienseimen is ezt alkalmazom.? ? Merill Ken Galera, orvos, A Galera Center orvosigazgatója, korábban a Dr. Mercola?s Natural Health Center (Dr. Mercola Természetgyászati Központ) vezető orvosa

?A Gyógyító Kód a legegyszerűbb és leghatékonyabb ?csináld magad? gyógyító módszer, mellyel valaha találkoztam! Mindig következetesen és előre megjósolhatóan működik, és gyorsan hoz eredményt, a különböző problémák nagyon nagy részében. Másképpen fogalmazva: EZ AZ IGAZI ELJÁRÁS!? ? Dr. Christopher Hegarty

?A Gyógyító Kódok rendszere a történelem legnagyszerűbb gyógyító felfedezése. A Gyógyító Kódok mindennél többet tudnak, amit valaha is láttam? Ha egyszer kipróbálod a Gyógyító Kódot, az életed azonnal változásnak indul ? próbáld ki, és figyeld, mi történik!? ? Bill Boshears

A könyv társszerzőjének, Dr. Ben Johnsonnak a története, aki az egyetlen orvos, aki közreműködik a népszerű A titok (The Secret) című filmben és könyvben:

A pácienseim érdekében végzett kutatásom alatt néhány testi probléma jelentkezett nálam, főként kimerültség és izomrángás (az izomrostok önkéntelen összehúzódása vagy rángása). Eleinte megpróbáltam nem tudomást venni róla, és betudni az 1996-ban elszenvedett gerincsérülésem következményének. De idővel az állapotom rosszabbodott. Az izmaim ugráltak a vádlimban, azzal együtt pedig a hátam vagy a felkarom izmai is görcsbe rándultak. Szabad szemmel látható volt, ahogy a bőröm alatt az izmaim fel-le ugrálnak. Ráadásul, még egy kisebb lépcsőzéstől is nagyon kimerültem, és a hangom is elgyengült. Úgy gondoltam, ideje felkeresnem az ortopéd orvosomat, aki szintén személyes jó barátom. Miután megvizsgált, nem akartam elhinni, amikor közölte velem, hogy a diagnózisa alapján amiotrófiás laterálszklerózisom (ALS), ismertebb nevén Lou Gehrig-kórom van. Ennek egyáltalán nem örültem, úgyhogy azonnal felkerestem egy másik orvos barátomat, egy másik szakvéleményért. Ő is ugyanezt a diagnózist állította fel.

Hazamentem, és tüzetesen átolvastam az összes orvosi könyvemet. Amit felfedeztem, egészen rettenetes volt. A Lou Gehrig-kórban szenvedők nyolcvan százaléka a tünetek észlelését követő öt éven belül meghal, és mikor ezt olvastam, már egy éve felfedeztem őket! A betegséggel kapcsolatos statisztikák szerint addigra éppen leéltem hátralevő életem 25?50 százalékát. Sok rákbetegemnek ennél jobb kilátásai voltak.
Nem sokkal azután, hogy diagnosztizálták nálam a betegséget, részt vettem egy szemináriumon, amelyen hallottam Dr. Alex Loydot beszélni az új munkájáról ? a Gyógyító Kódokról. Rendkívül érdekesnek találtam, hogy amint elkezdett dolgozni a betegeivel, és azok lelkileg jobban lettek, testileg is gyógyulni kezdtek. Ez teljesen hihetetlennek tűnt, de mégis igaznak bizonyult, ahogy ő egyre több és több páciens testi gyógyulását kísérhette figyelemmel. Kezemben a diagnózisommal, megkétszereztem az erőimet, hogy áttanulmányozzam Dr. Loyd felfedezését?

Így már biztos voltam benne, hogy pontosan értem a Gyógyító Kódok tudományos és elméleti alapjait. Eljött az ideje, hogy mindenestül belevessem magam, így elmentem egy oktatószemináriumra. Az oktatás jó volt, és néhány, a Gyógyító Kódok oktatói által alkalmazott alaptechnikával is elkezdtem ismerkedni. Emellett egyórányi, a gyógyító munkát bemutató oktatáson is részt vettem, melyet a saját személyes használatomra tartott nekem Dr. Loyd.
Két dolog volt, amin azonnal el akartam kezdeni dolgozni. Mindenekelőtt a Lou Gehrig-betegségemet akartam elkezdeni gyógyítani. Emellett már régóta inszomniám (álmatlanság) volt, annyira súlyosan, hogy az utóbbi néhány évtizedben segítség nélkül nem tudtam aludni éjjel. Kaptam rá egy Kódot, amit naponta háromszor kellett végeznem. Az első éjjel, miután azt csak egyszer végeztem, átaludtam az éjszakát. A következő öt hétben egyetlen altatót sem vettem be. Azt nem állítom, hogy ezután többé már egy szemet sem vettem be, mivel elég sokat utaztam, és az idegen helyek és ismeretlen zajok időnként elég nehéz körülményeket teremtettek az alváshoz. Mindazonáltal, az alvási mintám szinte teljesen helyreállt, és már csak ritkán van szükségem altatóra.
Ami az izomrángásokat, a kimerültséget és a többi Lou Gehrig-tünetet illeti ? elmúltak. Miután három hónapig végeztem a Gyógyító Kódokat, visszamentem az orvoshoz, aki először megállapította a diagnózist. Elvégezte a Lou Gehrig-tesztet (EMG), mely kimutatta, hogy a betegség 100%-ig elmúlt. 2004 márciusa óta tünetmentes vagyok. Akik esetleg nem tudnák, azoknak elmondom: a Lou Gehrig-betegség gyógyíthatatlan.
Miután személyesen is meggyőződtem a Gyógyító Kódok technikáinak eredményességéről, úgy döntöttem, megtanulok a teljes rendszerrel dolgozni. Az atlantai rákklinikám személyzetének is tartottam róla oktatást, így a pácienseim is részesülhettek e nagyszerű munka kedvező hatásaiban. Az eredmények alapján, melyeket én és a személyzetem is folyamatosan látunk, most már tudom, hogy megtaláltam a gyógyító módszert, amit kerestem. Semmilyen más módszerről nem tudok, ami ekkora hatékonysággal és maradéktalanul kezelné és gyógyítaná a lelki és testi problémákat.

Így az egészsége és az élete teljesen, belülről átalakul. Itt az ideje, hogy elinduljon az úton, mely a tökéletes egészséghez vezet. Őszintén reméljük és szeretnénk, hogy érjenek véget kutatásai, és ennek a könyvnek a segítségével ön is találja meg a megoldást a problémáira.?

Gyógyító kód (The Healing Code) módszere egy nagyon jól mérhető tényező (HRV, heart rate variability, szívfrekvencia-variabilitás) tekintetében éppen azt a hatást váltja ki, amit a szerzők kulcsfontosságúnak tartanak. Ennek következtében pedig rengeteg betegségből és problémából tudtak pácienseket kigyógyítani. A könyv egyelőre angolul elérhető például itt:

A módszer elméleti alapjai

1. Az emberek immunrendszere majdnem minden betegséget képes meggyógyítani, ha megfelelően működik. Ebben az orvosok és biológusok nagy többsége ma már egyetért.

2. Az immunrendszer jó működését a stressz kapcsolja ki. Ne csak a mindennapi izgalmakat értsük ezen a stresszen, hanem a vegetatív idegrendszerben és a szervezet sejtjeiben eltárolt emlékek által okozott tudattalan stresszt is. Ennek a stressznek a mérésére széleskörűen a leginkább elfogadott mérőszám a HRV. Ilyen stressz-helyzetekben a szervezet működésében a sejtek szintjén is az anyagcsere (táplálékfelvétel, salakanyag ürítés) lelassul vagy teljesen leáll, és az immunrendszer sem végzi ilyenkor a javító, gyógyító, növesztő funkcióit. Ez hosszú távon a teljes szervezet gyengüléséhez vezet, és a leggyengébb láncszem elszakadásánál, valamelyik szerv megbetegedésénél mutatkozik meg a hatás. Abban a kérdésben is alakul az orvostársadalomban a konszenzus, hogy a krónikus betegségek 90-95%-át stressz okozza. Új kutatások azt is kimutatták, hogy szervátültetéskor a donor emlékei megjelennek a szervet befogadó emberben. Az az elmélet alakult ki, hogy az emlékek a sejtek szintjén, energiamintázatokban és képek formájában tárolódnak az emberekben. Gyermekkori, vagy más, már nem tudatos rossz emlékek, traumák válthatnak ki ártatlan helyzetekben is stressz-reakciókat.

3. Az immunrendszer jó működésének helyreállításához a káros energiamintákat, képeket kell megváltoztatni, vagy a hatásukat gyengíteni. Az elgondolás szerint az alábbi módszerek hasonlóan működnek, mint a kipufogódob, amely a hangot ellentétes fázisú ugyanolyan hanggal semlegesíti. Itt az energiaminták ellentétes fázisú visszacsatolása a 4 gyógyító központon keresztül fejti ki hatását a szervezet összes sejtjére és a bennük tárolt káros emlékekre, képekre.

A 4 gyógyító központ és kezelésük:

  • az orr és a szemöldök vonalának találkozása, más néven ?harmadik szem?, a fejen belül az agyalapi mirigy és a tobozmirigy;
  • az ádámcsutka, illetve a pajzsmirigy;
  • az állkapcsok mindkét oldalon a fül alatt, illetve belül az amygdala, a hippocampus, és a gerincvelő;
  • a halántékok, illetve belül a két agyfélteke és a hipotalamusz.

A kezelés szó szerint a kezeinkkel történik. Érintsük össze mindkét kezünkön az öt ujjunkat, mintha az ujjainkból jövő képzelt fénysugarakat akarnánk egy pontba fókuszálni, és irányítsuk mindkét kezünk ujjait az éppen kezelt gyógyítóközpont felé 5-7 cm távolságból. Ha fáradtság, vagy valamilyen más ok miatt nem tudjuk több percen keresztül az adott pozíciókban tartani a kezeinket, akkor az alábbi ábrákon bemutatott pihenő pozíciót válasszuk, vagy ha az sem megy, képzeljük el, hogy a kezünket a megfelelő pozícióban tartjuk.

Az első gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:

healing_code_1

A második gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, a kéztartás és a pihenő pozíció megegyezik, utóbbiban a mellkasra helyezzük a kezeket:

healing_code_2

A harmadik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:

healing_code_3

A negyedik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:

healing_code_4

A kezelés menete

Válasszunk ki egy problémát, betegséget, vagy traumatikus emléket, amelyet szeretnénk megoldani, meggyógyítani! Javasolt a legsúlyosabb, legzavaróbb problémát, illetve a legkorábbi emléket kiválasztani. Várhatóan 6-8 hétig ennek a kezelésével fogunk foglalkozni. Azonosítsuk a problémához kapcsolódó érzelmeinket és egészségtelen hiedelmeinket.

A módszer alkalmazásához minden nap három alkalommal legalább 6 percig legyünk nyugodt, csendes helyen, ahol nem zavarhatnak meg.

Mondjuk el az alábbi imát, behelyettesítve az éppen kezelt problémát:

Imádkozom, hogy az összes ismert és ismeretlen negatív képet, egészségtelen hiedelmet, káros sejt-emléket és minden fizikai problémát, amely kapcsolódik a ____________ -hoz (itt mondjuk a kezelendő problémát), találjak meg, nyissam fel és gyógyítsam meg azáltal, hogy az Isten fénye, élete és szeretete betölt engem. Imádkozom, hogy ennek a gyógyításnak a hatása legyen százszoros.

Ezután végezzük el a kezeléseket a négy gyógyító központon a fenti ábrák szerint, a megadott sorrendben. Egy központot legalább 30 másodpercig kezeljünk, és legalább 6 percig tartson az egész kezelés. Ezalatt legalább egyszer mindegyik központot kezeljük. Közben egy, az adott problémát ellentételező pozitív állítást ismételjünk többször. Például ha a probléma gyökere az öröm elfogadása, akkor a pozitív állítás lehet: ?Minden nap egy ajándék, és úgy döntök, hogy minden ajándékot örömmel és hálával nyitok fel.?

Amikor nem magunkat, hanem egy embertársunkat gyógyítjuk a kódokkal, akkor a fenti imát úgy mondjuk, hogy az embertársunkat töltse be Isten fénye, élete és szeretete.

Mi ez a gyógyító energia?

A szerzők, Dr Alex Loyd és Dr Ben Johnson hite szerint a feltétel nélküli tiszta szeretet energiája az igazi gyógyító energia.

Mi fog történni?

Az eddigi tapasztalatok szerint ahogy a káros emlékképeket megjavítjuk (nem tüntetjük el!), elhalványulnak, elapad az energiájuk és a káros hatásuk megszűnik. Várható, hogy más káros emlékképek lesznek a leginkább zavarók, ezért érdemes ezek gyógyítására átállnunk.

Ha nem történik változás, akkor az adott problémához kapcsolódó képek közül válasszunk egy másik intenzív képet, és kezeljük azt.

Csoda? Misztikum?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a módszer működik. Érteni vélünk részleteket a háttér mechanizmusokból, de nincs még tudományos magyarázatunk rá.

Ettől még használhatjuk, ahogy sok olyan eszközt használunk, amelyekről fogalmunk sincs, hogyan működnek. De ettől még működnek.

?A csodák nem a Természet ellenére működnek, hanem a Természetről való tudásunk ellenére.? (Szt. Augusztin)

forrás: bosegparadigma.blogspot.hu


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Hajdúsámson (4251)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: A leírásban megadva
Kikiáltási ár: 2.770 Ft
Árverés kezdete: 2020. Jan. 29. 19:23
Árverés vége: 2020. Jan. 30. 19:23
Termék megtekintve: 648

Reklám