A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 23.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Egészség, szépség»Egészség

Forever Living Aloe Vera Gel Termékkód: 178797
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 6.299 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: Lejárt
2010. Febr. 18. 15:49
Eladó helye: Budapest
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (0 )
  Minősítések száma: 0
Pozitív minősítés: -

Regisztráció dátuma: 2009.12.03.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása



 Méregtelenít, természetes tápanyagai révén javít a szervezet hiányállapotán, szabályozza az immunrendszert, normalizálja az emésztési folyamat működését, segít helyreállítani a kisiklott anyagcsere folyamatokat, javítja a keringést, vagyis aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét.

Az Aloe Vera - amelyet "gyógyszernövénynek" is neveznek - az írott történelem kezdete óta ismert, mint az egyik leghatásosabb gyógyító növény. Az Aloe Vera körülbelül 200 különböző vegyületet tartalmaz, amelyek között 18 aminosav, közöttük 8 létfontosságú aminosav, valamint valamennyi fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható benne. (Pl. aminosavak - aszparaginsav, glutaminsav, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenil-alanin, treanin, triptofán, valin, hisztidin, alanin, arginin, prolin, szerin, glicin; vitaminok - A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin és a teljes B-vitamin-csoport (a B12-vitamin is); ásványi anyagok - kalcium, foszfor, réz, vas, magnézium, mangán, kálium és nátrium).

Ennek eredményeképpen az immunrendszer, a gyomor, az emésztési problémák, a béltraktus kiváló szabályozója. Méregtelenítő, vértisztító, gyulladáscsökkentő, vírus ellenes, baktériumölő, csíraölő, gombaölő, stressz oldó hatása van.
Kiszerelés: 1000ml

Aloe adagolás: egészség megőrzés céljából napi 0,3-0,5 dl.
Egészségügyi problémák esetén napi 1 dl ajánlott,
Heveny problémák esetén akár több is, 1,5-2,0 dl, amíg a probléma fennáll - túladagolni nem lehet és nincs mellékhatása. Érdemes reggel fogyasztani, bő folyadékbevitellel.
Az Aloe Vera alkalmazásakor mindig az a hatás érvényesül a sokféle összetevők közül, amelyekre a szervezetnek elsősorban szüksége van. Mindezekből következik, a növény mellékhatás mentesége és sokrétű betegségmegelőző gyógyító hatása, de nem csodaszer.


Felbontás után hűtőben tárolandó

Bármilyen terméket be tudok szerezni írj, ha más is érdekel!

 Budapesten személyesen  átveheted!


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Budapest (1184)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
Fizetés módja:  - Készpénz
Árverés kezdete: 2010. Febr. 11. 15:49
Árverés vége: 2010. Febr. 18. 15:49
Termék megtekintve: 589

Reklám