A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 24.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Egészség, szépség»Egészség

ÚJ, Akupunktúrás készülék Termékkód: 445890
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Jelenlegi ár: 9.000 Ft
Villámár: 9.200 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2015. Dec. 28. 21:04
Licitek száma: 0
Eladó helye: Budapest
Szállítási díj: 1.115 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (35 ) starY.gif
  Minősítések száma: 35
Pozitív minősítés: 35 (100%)

Regisztráció dátuma: 2012.03.28.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 

A készülék saját maga megtalálja az akupunktúrás pontokat, fény és hang segítségével jelzi azokat. Használata végzettséget, tanfolyamot nem igényel, a kezelést Ön otthon elvégezheti magán és családtagjain! A Stimplus II elektroakupunktúrás készülék elektromos impulzusokkal stimulálja az akupunktúrás pontokat, kiváltva ezzel a hagyományos tűszúrásos akupunktúrát. 


- Ősi, több ezer éves keleti kezelések hatékonysága, tűszúrás nélkül
- A készülék önállóan felkutatja a testen található akupunktúrás pontokat
- Használat során a készülék az akupunktúrás pontokat stimulálja
- 150 probléma kezelését teszi lehetségessé Pl.: fejfájás, allergia, cukorbetegség, elhízás, megfázás, nikotinfüggőség
- A használathoz a mellékelt akupunktúrás kézikönyv nyújt segítséget
- Használata egyszerű és biztonságos, a készülék kisméretű, könnyen szállítható
- A stimuláció ritmus 3 fokozatú
- Időtartam szabályozás
- Precíz mikrochip működteti
- Mellékhatások nélkül alkalmazható, gyermekeken is használható
- Energiaforrás 2 db CR 2032-es elem 

Az akupunktúra többezer éves, ősi kínai gyógymód, amellyel a test sajátos, akupunktúrás pontjait tűkkel ingerlik, stimulálják. Minden egyes akupunktúrás pont összefüggésben van a test valamely szervével. Amikor ezeket a pontokat stimuláljuk az adott szerv működése és vitalitása javulhat. Az Egészségühyi Világszervezet (WHO) ajánlja az akupunktúrás kezelést bizonyos betegségeknél. Ezek a légúti betegségek, egyes szembetegségek, emésztőszervi megbetegedések, fejfájás, migrén, hátfájás, nyakfájás, vállfájdalmak, különböző idegi eredetű megbetegedések, ízületi gyulladások. Az akupunktúrás kezelés nemcsak a már kialakult betegséget és fájdalmat gyógyítja, hanem segíthet egyes betegségek megelőzésében is. 

 
A ?STIMPLUS II? készülék jellemzői
* Hang- és fényjelzés az akupunktúrás pontoknál
* Hang- és fényjelzés a kezelés intenzitásának jelzésére
* 6 fokozatú kezelés intenzitás
* A kezelés ritmusa 3 fokozatú (folyamatos, 1 Hz, 4 Hz)
* Az akupunktúrás pontokat mikroáramú terápiával kezeli
* Fülhallgató a csendben történő használathoz
* Klinikai tesztek szerint ?Biológiailag Aktív?
* Használata teljesen biztonságos
* Precíz mikro-számítógép működteti
* Ergonómikus formatervezés
* Kompakt, könnyű, használata egyszerű
 
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A STIMPLUS II? ELEKTRONIKUS AKUPUNKTÚRÁS KÉSZÜLÉKHEZ

A készülék működése
A készüléket két üzemmódban, a KERESŐ vagy STIMULÁLÓ egyikében működik. 

KERESŐ üzemmódban a Készülék egy elektromos impulzus segítségével megméri a test ellenállását, amelynek nagyságát különböző magasságú csipogó hanggal jelzi. Minél gyengébb az ellenállás, annál nagyobb a hangmagasság. Ily módon könnyen fellelhetők az akupunktúrás pontok, mivel ezeknél a pontoknál gyenge a test ellenállása.

STIMULÁLÓ üzemmódban a felkutatott pontok stimulálása történik elektromos impulzussal, szabályozható időtartamig és intenzitással. A stimulálás ideje alatt villogó zöld fény váltja fel a keresést jelző, csipogó hangot. Amikor a stimulálás befejeződik, a készülék automatikusan visszakapcsol KERESŐ üzemmódba. A piros led villogása jelzi, hogy az elem kimerülőben van és ki kell cserélni.
 
Hatásmechanizmus
A készülék egy kettős funkciójú elektrobiológiai készülék, amely megkeresi és stimulálja a fontos akupunktúrás pontokat. Ezeket az akupunktúrás pontokat a test többi részéhez képest alacsony ellenállás jellemzi, ill. az a képesség, hogy a stimulálásukkal hatást fejtenek ki a test különböző belső szerveire. A készülék működése során javítja a vérkeringést, amelynek eredményeképpen növeli a test vitalitását,csökkenti a fájdalmakat és gyorsítja a gyógyulást. A stimuláló impulzusnak egy egyedülálló frekvenciája van. Az intenzitás, amelyet a felhasználó szabályoz, elérheti azt a nagyságot, amely lehetővé teszi a test hatékony stimulálását szinte bármilyen körülmény között.
 
FIGYELEM!
Azok, akiknek szervezetében szívritmusszabályzó, ill. bármilyen elektromos készülék van beépítve, nem használhatják az elektromos akupunktúrás készüléket!
Ha száraz a bőre, használjon krémrt az akupunktúrás pontok megtalálásának elősegítésére!
A Stimplus II elektroakupunktúrás készülék használata nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot! 
 
Használat
A készüléket a kapcsoló ?ON? állásba helyezésével kapcsoljuk be s állítjuk KERESŐ üzemmódba. Ezt egy alacsony hangtónus jelzi.
Az akupunktúrás pont kereséséhez tartsuk a kezünkben a készüléket ? ceruzához hasonlóan ? úgy, hogy hüvelykujjunk a készülék alján lévô fémlemezt érintse. Addig mozgassuk a készülék hegyét, amíg a keresett pontot meg nem találjuk. Fontos, hogy a készülék hegyével gyakorolt nyomás mindig egyenlő legyen. Az akupunktúrás pontot két módon találhatjuk meg: Hang- ill. fényjelzés segítségével. Az első esetben magasabb hangszín jelzi a pont helyét, az utóbbinál pedig a készülék tetején található
6 részes kijelző utal a pont helyére. Amennyiben legalább három kijelző világít már nagyon közel járunk a ponthoz, ha mind a hat kigyullad, akkor pontosan rögzítettük a pont helyét. 
Amennyiben a kereset pontot megtaláltuk, megkezdődhet a stimuláció. Válasszuk ki a kívánt időtartamot a vonatkozó kapcsoló segítségével. Ha a kézi üzemmódot választjuk, stimulációs időt saját magunk szabályozhatjuk. Az intenzitás szintje a készülék ki- ill újbóli bekapcsolása után a ?minimum? szintre áll vissza. 
Ha a kereső üzemmódban az intenzitás beállító gombot megnyomjuk, megjelenik az utolsó kezelés alkalmával használt intenzitás foka. Ez 5 mp-ig látható a hat fokozatú skálán, majd a stimuláció megkezdése előtt szabadon változtatható. Háromféle ritmus közül választhatunk: folyamatos, 1 Hz, 4 Hz. A stimuláció megkezdésekor a csipogó hang megszűnik és a zöld kijelző villogni kezd. Az intenzitás szabályzó gombbal beállíthatjuk a számunkra legkedvezőbb fokozatot. A ?+? gomb megnyomásával növelhetjük, a ??? gombbal pedig csökkenthetjük az intenzitást. A stimuláció időtartama alatt a hat fokozatú kijelzőn nyomon kísérhetjük a különböző intenzitási fokokat. A stimuláció befejeztével a készülék visszaáll a ?KERESŐ? üzemmódba és a csipogó alaphang újra hallható. A stimuláció időtartama alatt a kezelendő területen érezhető az elektromos áram 
jelenléte, ugyanez nem érzékelhető a KERESŐ üzemmódban. 
A készülék tetején található piros kijelző villogása jelzi, ha az elem kimerülőben van, ekkor azt haladéktalanul ki kell cserélni.
 
FIGYELEM!
Ha saját magunkon használjuk a készüléket, akkor ügyeljünk arra, hogy egyik ujjunk mindig érintse a készülék alján található fém lemezt (ez lesz az áramkör negatív (?) pólusa. Abban az esetben, ha egy másik személyen alkalmazzuk a készüléket, akkor az áramkör (?) pólusa ismét a készülék fémlemeze lesz, a (+) pólusa pedig az a pont, ahol kezünkkel megérintjük a másik személy testét.
 
Akupunktúrás pontok
A használati útmutatóban található (A?O oldalak) az elsődleges akupunktúrás pontokat piros csillaggal, a másodlagos pontokat pedig kék pontokkal jelölik. Az útmutató az alábbi fájdalom ill. tünetfajták kezelésére szolgáló akupunktúrás pontokat mutatja
be:                   
 
A. Kar- és könyökfájdalmak I. Menstruációs görcsök
B. Kézfájdalmak J. Émelygés
C. Lábfájdalmak K. Álmatlanság
D. Vállfájdalmak L. Szexuális vitalitás
E. Nyakfájás M. Stressz
F. Fogfájás N. Nikotin függőség
G. Hátfájás O. Étvágy csökkentése (súlyfelesleg esetén)
H. Fejfájás, migrén
 
Műszaki adatok
Működő feszültség 4,5 6 6,5 V
A stimuláló impulzus nagysága
? minimális intenzitás 1,3 3,1 Vcsúcs
? maximális intenzitás 7,5 17,5 Vcsúcs
Stimulációs időbeállítás
? 30 mp 25 30 35 mp
? 60 mp 51 60 69 mp
Stimulációs impulzus mértéke 13 16 19 Hz
Elemlemerülés jelzése 4,1 4,9 V


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Budapest (1092)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: 1.115 Ft
Kikiáltási ár: 9.000 Ft
Árverés kezdete: 2015. Nov. 28. 21:04
Árverés vége: 2015. Dec. 28. 21:04
Termék megtekintve: 903

Reklám