A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2020. Nov 23.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Könyv, Újság»Regény

Arany Júlia 2003/2. Jacqueline Diamond Anne Mather Elizabeth Hunter Termékkód: 421233
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 850 Ft
Állapot: Használt
Árverés vége: Lejárt
2020. Nov. 17. 11:09
Eladó helye: Onga
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (256 ) starT.gif
  Minősítések száma: 256
Pozitív minősítés: 256 (100%)

Regisztráció dátuma: 2011.01.06.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

 


Használt könyv!


Jacqueline Diamond: A motoros fiú
Lucas McRife önfeledt szabadsággal száguld Harley Davidsonján Texas felé: személyesen is találkozni akar azzal a nővel, akit internetes levelezés útján ismert meg. Azt reméli, hogy a feltehetően jómódú asszony majd jelentős összeggel társul üzleti vállalkozásába. Aztán a gyanútlan álmodozás egy baleseti osztály ágyán folytatódik: az utazás közben szerencsétlenül járt motoros fölé nem az üzleti érdekeltséggel rendelkező Lilibeth, hanem a beteg ápolását végző orvosnő hajol. Mimpsy Miles doktornő odaadása már-már meghaladja a szokásos kezelések mértékét, amikor az emlékezetét vesztő fiút gyógyulásának megkönnyítése érdekében még a saját házába is befogadja. Amikor aztán magához tér a beteg, találkozik az üzlettárssal is, de ez a nő mégis kevésbé érdekli, mint a lábadozását segítő orvosnő. A baj csak az, hogy Mimpsy féltékenyen gondol Lilibethre, akiről azt feltételezi, hogy Lucast korántsem hagyják érintetlenül vonzó asszonyi bájai. Amikor aztán mégis enged a szerelmi vágynak, aggódva kutatja, visszatér-e hozzá a fiú, vagy soha nem látja viszont motoros szerelmét?


Anne Mather: Ég és pokol
Mindenképpen meg kell nyernem magamnak ezt a varázslatos asszonyt - hajtogatja magában Jarret Manning, a vonzó és sikeres író, amikor bejelentkezik a King's Green nevű, csodálatos vidéki szálló vendégének. Csakhogy Maureen, a csinos tulajdonos alig leplezett ellenszenvet mutat a betoppanó férfi iránt. Vajon nem éppen azért viselkedik így, mert tikokban mégis kénytelen bevallani önmagának, hogy már első látásra beleszeretett az idegen férfiba?


Elizabeth Hunter: Válaszút Cipruson

Caroline szíve újra nagyot dobban, amikor Aphroditének, a szerelme istennőjének kultikus szigetén ismét találkozik Philip Klearchosszal. A lányt azonban nemcsak a sziget, hanem a férfi varázsa sem hagyja hidegen. Pedig hidegen kellene viselkednie ahhoz, hogy elnyerje az álomférfi szerelmét?
?Mosolyogva gondolt arra, hogy Hilda néninek Philip a kedvence, aki pedig mint férjének unokaöccse, igazából nem is volt a vérrokona. A nagynéni egy jóképű, lelkes ciprusi hazafihoz ment feleségül, s rajongott választott hazájáért. Megtanult görögül és törökül, s mindent elkövetett, hogy Caroline-t is megérintse ennek a csodálatos szigetnek a varázsa.?
 Sima levélként vagy utánvétellel nem postázok!

Ezek tudatában licitálj!

Miskolcon személyes átvétel lehetséges!
A lélek könyv nélkül olyan, mint a madár szárny nélkülJelenleg futó aukcióimat itt nézheted meg, rengeteg más könyvet is találsz köztük!


 


? Ajus


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Onga (3562)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Személyes
 - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Készpénz
 - Banki átutalás
Szállítási díj: Postai díjszabás
Árverés kezdete: 2020. Nov. 14. 11:09
Árverés vége: 2020. Nov. 17. 11:09
Termék megtekintve: 1044

Reklám