A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Márc 28.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Karkötő

Eredeti képjáspis karkötő 6mm Termékkód: 492970
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 1.450 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2023. Júl. 28. 23:23
Darabszám:: 2
Eladó helye: Veresegyház
Szállítási díj: 450 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (48 ) starY.gif
  Minősítések száma: 49
Pozitív minősítés: 48 (98%)
Semleges minősítés: 1 (2%)

Regisztráció dátuma: 2012.10.28.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Eladó a képen látható gyönyörű kép jáspis karkötő, mely egyedi megjelenést biztosít különleges rajzos és még gyógyhatással is rendelkezik!

A karkötő hossza: 18-21 cm, 6 mm-es kép jáspis gyöngyökből gumisdamilra fűzve.

Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).

Képjáspis: (lásd még barna jáspis). Azt tartják róla, hogy a földanya szavait közvetíti a gyermekeihez. Azok számára, akik el tudják olvasni a belső képeit, üzenetet tartalmaz a múltból. A felszínre hozza az elrejtett bűntudatot, féltékenységet, amelyeket általában elhessegetünk, akár a jelenlegi életünkből származnak. S ha egyszer felszabadulnak, úgy tekintünk rájuk, mint megtanulandó leckére. Ez a kő arányérzéket és harmóniát biztosít. Kényelemérzetet ad, és csillapítja a félelmet. Serkenti az immunrendszert, tisztítja a veséket.

Csakra: kopronacsakra, köldökcsakra, kereszt– vagy erőközpont csakra, gyökércsakra.
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak.
Elem: föld, tűz (piros).
Színe: vörös, barna, sárga, zöld, kék, bíbor.
Jellegzetességei: a jáspis úgy ismert, mint a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat; nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja. Gyógyításra használva minden szempontból egységessé tesz. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást.
Összehangolja a csakrákat, és használható csakra kirakáshoz is. Mindegyik szín egy adott csakrának felel meg. Ez a kő megkönnyíti a sámáni utazásokat és az álmok visszaidézését. Gondoskodik a védelemről, földeli az energiát és a testet. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. A jáspis egyensúlyban tartja a jin és a jangenergiát, valamint összekapcsolja a fizikai, az értelmi és a szellemi testet az éteri birodalommal. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződést, beleértve a sugárzást is; segíti a varázsvesszővel történő keresést.
Pszichológiailag: eltökélté tesz minden célunk megvalósításában. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal, és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására.
Mentálisan: segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet, és az ötleteket tettekké alakítja át.
Fizikailag: a jáspis meghosszabbítja a szexuális örömöt, jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelések idején, valamint újra energiával tölti fel a testet.
Gyógyhatás: a jáspis támogatja a keringési, az emésztő? és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag?tartalmát. Különösen hatékony drágakőelixírként, mert nem ingerli túl a szervezetet.
   


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Veresegyház (2112)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: 450 Ft
Árverés kezdete: 2023. Jún. 28. 23:23
Árverés vége: 2023. Júl. 28. 23:23
Termék megtekintve: 928

Reklám