A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Ápr 18.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Óra, Ékszer»Nyaklánc

Turmalin kvarc nyaklánc, eredeti! Termékkód: 482916
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk


Képgaléria Képgaléria
 
Fixár: 2.850 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: +5 perc Lejárt
2023. Júl. 29. 00:32
Eladó helye: Veresegyház
Szállítási díj: 450 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (48 ) starY.gif
  Minősítések száma: 49
Pozitív minősítés: 48 (98%)
Semleges minősítés: 1 (2%)

Regisztráció dátuma: 2012.10.28.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

Turmalin kvarc nyaklánc, eredeti!

Eladó a képen látható, gyönyörű turmalin kvarc szemekből fűzött nyaklánc. Eredeti bevizsgált ásvány.

A nyaklánc hossza: 47 cm, delfinkapoccsal.

Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).

A turmalinnak már az ókori emberek is különleges értéket tulajdonítottak. A 17. században mint a bölcsesség szimbóluma tűnt fel ismét. Az arab hagyomány szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet, és megóv a rémálmoktól.

              A turmalin az utóbbi évtizedekben egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette. Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem a természet ajándéka.
1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték. Minden kis darabka elekródaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat. Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek és 0,06mA elektromosságot termelnek. Ez egészen különleges egy természetes kristálytól.

A turmalin hatásai

A mint egy bio "szupertöltő", ionizálja a környezetét, csökkenti a klaszterméretét így mélyebben hidratálja a bőrt természetes úton.
Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és erősíti az immunrendszert.
A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják.
A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz is rendelkezik. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát.
Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeket a mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon, ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik, aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.

Mindezek mellett a turmalin kristály védelmet nyújt a memóriazavarok ellen, normalizálja a vérnyomást, erősíti a szívet és támogatja a szervezet méregtelenítését, ösztönözi a vastagbél kiválasztási folyamatait, megelőzi a székrekedést és hasmenést.
A turmalin ösztönözi a meridiánok energiafolyamát és a teljes anyagcsere tevékenységét. Erősíti az izom-, nyirok- és idegrendszert.


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Veresegyház (2112)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: 450 Ft
Árverés kezdete: 2023. Jún. 29. 00:32
Árverés vége: 2023. Júl. 29. 00:32
Termék megtekintve: 1031

Reklám