A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Az ingyenes aukciós piactér | 2024. Márc 29.  
Keresés      Részletes keresés
 
Kategóriák

 Termék kategóriája: Egészség, szépség»Egészség

Fizikoterápiás masszírozó készülék Gold Hand Termékkód: 205328
Ugrás:   Termék leírása   |  Képgaléria   |  Egyéb információk   |  Licitlista


Képgaléria Képgaléria
 
Jelenlegi ár: 2.400 Ft
Villámár: 2.400 Ft
Állapot: Új
Árverés vége: Eladva
2010. Ápr. 04. 21:17
Licitek száma: 1 Licitlista
Legtöbbet ajánló: bzsuzsi0220 (0)
Eladó helye: Szigetszentmiklós
Szállítási díj: 730 Ft
Árverés befejezve

 
  Termék figyelése Elküldöm egy barátomnak
Megosztás:
 
Eladó adatai
  -xxxx- (0 )
  Minősítések száma: 0
Pozitív minősítés: -

Regisztráció dátuma: 2010.02.14.
  Üzenet küldése az eladónak

Termék leírása

JELLEMZŐK:

Leírás: Gold-Hand alacsony frekvenciás terápiás berendezés
Típus: XFT-502
Feszültség: DC 3V (illetve 2 db AAA alkaline szárazelem)
Elem élettartama: kb. 3 hónap
Rezgési frekvencia: 2-100 Hz
Áramfogyasztás: kb. 25 mA
Méret: (szélesség, hosszúság, magasság) 60 mm x100 mm x 15mm
Nettó súly: kb. 60 g
Kiegészítők: Egészséges párna: 2 db/készlet, 2 db ragasztócímke, szárazelem (2db alkaline
Egyéb: Egészséges párna (2 db), kizárólag az ARANYKÉZ alacsony frekvenciás terápiás berendezéshez, elektródavezeték. szárazelem), elektródavezeték (2db), gyapjúval pontozott keret (1 db), útmutató.

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSI TIPPEK

Mire képes az alacsony frekvencia

(bal oldali szavak) részegség, súlycsökkenés, alacsony vérnyomás, impotencia, menstruációs rendellenesség, súlycsökkenés, reumás ízületi gyulladás, impotencia, menstruációs rendellenesség, cukorbeteg hasgörcs

(jobb oldal) váll-felkar táji ízületi környéki gyulladás, gutaütés, a test egyik felének lebénulása, reumás ízületi gyulladás, impotencia, magas vérnyomás, gyomorbetegség, fogfájás, menstruációs rendellenesség, reumás ízületi gyulladás, impotencia, menstruációs rendellenesség, cukorbeteg hasgörcs

A kozmoszban különleges áramlás megy végbe. Ez egyformán igaz egyfajta biomasszára is, amelyen keresztülhalad valamiféle ismeretlen parányi áramlat, egy bioáram. Egy bioáram szokásos áramlása biztosítja a szervezetben lévő organizmusok kívánatos működését. Ugyanúgy igaz az is, hogy a rendellenes bioáram a szervezetben lévő rendellenességre utal.

ALACSONY FREKVENCIÁS TERÁPIÁS BERENDEZÉS ÉS ANNAK MŰKÖDÉSI MÓDJA

1. Elektróda

Az alacsony frekvenciás áramhoz a bemenő vezetékvég pozitív, a kimenő pedig negatív. A pozitív vég felizgathatja az idegrendszert és aktiválja a paralízis ideget és izmot, miközben a negatív vég gátolhatja az idegrendszert, gyenge reagálási, nyugtató hatást válthat ki.

A Gold-Hand alacsony frekvenciájú terápiás berendezés a pozitív és negatív töltés közötti automatikus kapcsolóval van felszerelve, amely a pulzus áramlását, és az egyetlen gyógymód elkerülését eredményezi.

2. Alacsony frekvenciás ingerlés

Az alacsony frekvenciás áram a test számára elektromos ingerlést okoz a bementenél. A frekvencia, Herz-ben kifejezve, az elektromos ingerlés egy percnyi időintervallum alatt kifejtett tevékenysége. A fokozatosan növekvő frekvencia a ?kopogás érzését" ?rezgésre" változtatja.

A Gold-Hand 2 és 100 Hz közötti ingerlő frekvenciát produkál, amely elegendő egy fájó izom ellazításához.

3. Hogyan működik?

Az izom összehúzódása és elernyedése higany-effektust idéz elő. A vér nagy mennyiségben kerül be egy elernyedt izomba, és távozik az összehúzódott izomból, az anyagcsere-folyamatból származó anyagot hordozva. Ha ez körforgásban működik, akkor sima vérkeringés történik.

A Gold-Hand alacsony frekvenciás terápiás berendezés hatékonyabb módon gyorsítja fel az izomnak ezt a higany-effektusát, ami miatt ez a készülék az ideális megoldás krónikus fájdalmak, heveny fájdalmak, és az érzéstelenség gyógyítására, kiválóan alkalmas továbbá azoknak az anyagoknak a kiválasztására, amelyek a fájdalmat meg tudják gátolni, valamint felgyorsítja a vérkeringést, és a fájdalomérzet továbbítódását így azonnal megszünteti.

HOL HASZNÁLHATÓ A GOLD-HAND?

A Gold-Hand (XFT-502) a legjelentősebb tudományos vívmány, amely az XFT-18, XFT-19 és az XFT-20 megjelenését követi. A termék híres a kínai hagyományos gyógyításban uralkodó alapelv sikeres alkalmazásáról. A termék, a ?kopogás" rezgés" és ?masszázs" funkciói révén lefelé haladó csatornát és mellékereket szabadít fel, és kisimítja az energiaáramlást és vérkeringést, erőt ad a testnek és meghosszabbítja az életet.

1. Mire képes a ?kopogás"?

A kopogás/enyhe ütés ellazítja vagy meg is szüntetheti az izomfájdalmat, izomfeszültséget, az éles fájdalmat, illetve a kimerültséget, javítja és helyreállítja a vérkeringést, amely olyan testrészeknél jelenik meg, mint a nyak, hát, derék, és az ízület. A berendezés egy speciálisan megtervezett programmal rendelkezik, hogy a különböző üzemmódok hullámait egyesítse, amely olyan érzést ad, mintha kézzel enyhén megütnének. Egy enyhe ütés javíthatja a vérkeringést, a lefelé haladó csatorna mellékereket kisimítja, és ellazulást okoz.

2. Mire képes a ?rezgés"?

Eme funkció különböző betegségi állapotok kezelésére szolgál. A rezgés hatásos gyógyír a krónikus fájdalomra, magas vérnyomásra, az ágyéktáji izomhúzódásra, hastájéki fájdalomra, rossz közérzetre, teljes testi kimerültségre, ideggyengeségre, idegfájdalomra.

Úgy működik, hogy a pulzusáramot nagymértékben koncentrált energiával egy akupunktúrás ponton alkalmazzuk a test felszínén. A pulzusáramot közvetlen ingerlésként használjuk a szimpatikus idegrendszer gátlására, a vérerek tágítására, a vérkeringés kisimítására, a belső szervek által végrehajtott feljavított fagocitózishoz, és végül gyulladáscsökkentő és lelohasztó célra. Ugyanakkor a nagy energiájú pulzusárama testnedveken keresztül áthalad a testen, ami a vérsavóban egy morfiumhoz hasonló anyag mennyiségének növekedését okozza, így csökkentve a fájdalmakat. Eközben a nagy energiájú pulzusáram közvetlenül ingerli az idegizomnak, amely összehúzódó izmot, és tornaszerű hatást idéz elő, amelyek miatt eme eszköz ideális a kimerültség enyhítéséhez, a károsodott ideg és a lebénulás megszüntetéséhez.

3. Mire képes a ?masszázs"?

A ?masszázs"-t a testsúly csökkentésére, karcsú testalkat kialakítására, és az egészség javítására tervezték. A ?masszázs az izmok számára kívánatos modulációt idéz elő, mély ingert vált ki a felesleges zsírban. A berendezés a testkontrollt követi, pulzusáramot alkalmaz az izomfunkció megváltoztatására, javítva ezzel a testalkatot, hogy az önbizalmunk helyreálljon.

4. Mire képes az ?automatikus"?

Eme ügyfélre szabott funkciót főleg arra tervezték, hogy kombinálja a pulzushullámot és a különböző profilok hullámait. Ez a funkció egyesíti a ?kopogás", a ?rezgés", és a ?masszázs" funkciókat. Az automata váltás e 3 funkció között olyan készülékkel lehetséges, amelyben van Automata beállítás. Ez az opció főleg olyan pácienseket céloz meg, akiknek nincs idejük, és igénylik a 3 opció kombinációját.

A Gold-Hand egy új generációs egészségügyi termék, amelynek alapja a fizika, a bionika, a hagyományos kínai orvoslás, és a klinikai kutatások. A gép magában foglalja elődeinek a legjobb tíz analóg funkcióját. Ami mindenképpen említésre méltó, az a berendezésnek a magas vérnyomásra gyakorolt hatása.

CSAK POSTAI ÚTON SZÁLLÍTOM, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES! 


Egyéb információk
Eladó helye: Magyarország Szigetszentmiklós (2310)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Átvétel módja:  - Csomagküldés
Fizetés módja:  - Banki átutalás
Szállítási díj: 730 Ft
Kikiáltási ár: 2.100 Ft
Árverés kezdete: 2010. Márc. 22. 08:15
Árverés vége: 2010. Ápr. 04. 21:17
Termék megtekintve: 5164

Licit történet
Licitáló Ajánlat Időpont
bzsuzsi0220 2.400 Ft 2010.04.04. 21:17:35
Kikiáltási ár 2.100 Ft 2010.03.22. 08:15:05
Reklám